vobçularýn kesin bir sistemi olmalý ve sýký sýký uyarsa kesin kazanýr sistem zarar ettirmez, ha az veya çok getirir orasý ayrý mesele bence
vobçularýn kesin bir sistemi olmalý ve sýký sýký uyarsa kesin kazanýr sistem zarar ettirmez, ha az veya çok getirir orasý ayrý mesele bence
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Askerlik nedeniyle devren satýlýk züðürtler kahvesi. La dükkani ben meþgulken medwig taþýmýþ zor buldum dükkaný. Tükkan zarar ediyo sinek avlýyor.
Yarýn 5740-5750 aralýðýný geçebilirse 5950-6000 aralýðý 1 saatte gelebilir. Özellikle son 1 saat.
Sonra 61300 - 62800 ve 6500.
YKB ne yapmaya çalýþýyor bilemiyoruz.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Her türlü %6 yý seçerim. Son yýllarda en büyük mutluluðu Vobdaki vurgunlardan sonra yaþadým. Ýþin kötüsü baþka bir þey ayný hissi vermiyor. Viop yapmayýn gece rüyanýzda hisse senedi görürsünüz. Matriks ekranýndaki koyu yeþil günün en yükseðinin yanýp sönmesi kadar haz veren bir þey yok bana da.
Azaltmak için ben de hobi aradým en son deriden çanta cüzdan vs yapacaktým deprem girdi araya portföy sarsýldý.
Yeþil-pembe çizgiler bildiðiniz ortalamalardýr.Onlarýn sistemle ilgisi yok.Ortalamalr çok dik trentte iþe yarayabilir ama azýcýk yatayda defalarca iþlem yaptýrýr....
ortalamalarýn birbirini kesmesine göre olsa bu þekilde olurdu...Aþaðýdaki oklar zaten göz ile görünen KESÝÞÝMDE sinyal vermiþtir..yatayda duman eder...SELÇUK xtraderx duysun...Öyle son 5-6 sinyalle bu olmaz...bir kuralýn(sistemin) %90 isabetli olmasý için son 80 iþleme bakmak lazým..AYRINTILARI ÇOK...
![]()
Son düzenleme : ABKA; 10-04-2023 saat: 23:20.
Yer Ýmleri