Originally Posted by Zinedrimed Havayolu bırakmıyor endeksi. Bakalım akşam ne raporu açıklayacak? kchol 2 milyon bofa satışı biraz şüpeli geldi bana 16.00 barı 240 dk tamam mı devam mı barı bakalım neye karar verecek.
Originally Posted by sindoma53 kchol 2 milyon bofa satışı biraz şüpeli geldi bana 16.00 barı 240 dk tamam mı devam mı barı bakalım neye karar verecek. Thy de yazanları piyasa muhtemelen beğenir devam eder gibi geliyor bana.
Originally Posted by rosense HALKBANK görünce Amerika'nın eli ayağı rahat durmuyor ki! yok bence o taraftan o konu ile ilgili güzel haberler gelecek, gelmese de beklenti oluşması bile yeterli
altın 2,500 dolar olursa kozaa kozal kac para olur...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by Zinedrimed Thy de yazanları piyasa muhtemelen beğenir devam eder gibi geliyor bana. sepette bende geçen haftadan formasyonu devam ediyor.
BofA nın bugün KCHOL satıp SAHOL alması ilginç olmuş,
Originally Posted by sindoma53 kchol 2 milyon bofa satışı biraz şüpeli geldi bana 16.00 barı 240 dk tamam mı devam mı barı bakalım neye karar verecek. Koç-Sahol pair trade yapıyor gibi oradaki fon.
babo topiğinde paylaştığım graf ve formasyon iyi işledi 2075 birşey kalmadı grafladığımdan beri %40 gram altındayım tırda yüklü bekliyor.
Forum Rules
Yer İmleri