Kuþadasý Güzelçamlý
Kuþadasý Güzelçamlý
Türkiye'de temel problem þu : bilgili olanlarýn yetkisi yok , yetkisi olanlarýnda bilgisi yok.
þimdi 19.5 den dolar alan aslýnda miktara göre 800.000 tl olarak karlý , hatta vadeliye koysa daha fazla , , ama kkm olarak tl bazýnda kazanmak daha hoþ geliyor sanýrým
hayret
abank
usd için 3 -
eur için 1 teklif ederken
burgan
usd için 6 -
eur için de ??? teklif etmiþ...
oysa ki her ikisi de arap bankasý...
peki dövize ihtiyaç duymadýðýný belli eden abank madem öyle deyip mevduatý çekmek isteyen arkadaþa ne derse beðenirsiniz cuma günü ararýz...
ben de madem paraný salýyor sende abank'ý BDDK'ya þikayet et dedim...tavsiyemi dinlermi dinlemez mi bilemem...
hala Nebati'ye döneminde kalma bankalar mý kaldý...
artýk londralý realist financhý memo pasha devrindeyiz...
alýþmýþlar dolara % 0.25-1 vermeye ...
muudi biraz döviz çekiþi yapsýn ...
eminim ki banka hazine yöneticlerinin aklýna dank eder...
mudilerin paraný LEÞ etmek için adeta sözleþmiþler mi nedir ?
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Hiç birþey olmaz turizmcilere, yerli turist dolu bir beldeden yazýyorum ben de þimdi, haftasonu %100, haftaiçi %80 dolu, plajda yer yok. Fiyatlar geçen yýla göre ikiye üçe katlamýþ ama þikayet eden görmedim benden baþka.
Ben yediðim kazýðý minimuma indirmeye çalýþýyorum biraz dikkat edip, ötesi de beni aþar.
Çadýr veya karavan benim de aklýmda, öyle hesaplýyorum böyle hesaplýyorum otel verdiðim parayý hiçbir þekilde haketmiyor.
kaþ'ta karavan kamp alanlarý full dolu. bir iki aþýrý salaþ denizden uzak loser camping dýþýnda hiçbiri kapora versen, hatta tüm bedeli önden ödesen dahi rezervasyon yapmýyor. aðustos sonuna bile. geldiðinde yer varsa girersin diyorlar. yer bulamayýp yol kenarlarýnda bekleyen yüzlerce karavan var. bunlar da zabýta polis vs ile köþe kapmaca oynuyorlar.
Yer Ýmleri