Beyler kkm için soruyorum
Yatýrdýk kur yükseldi diyelim
Kur farkýný alýyoruz ama o farktan TLden kazandýðýmýzý düþüp yatýrýyorlar hesaba?
Beyler kkm için soruyorum
Yatýrdýk kur yükseldi diyelim
Kur farkýný alýyoruz ama o farktan TLden kazandýðýmýzý düþüp yatýrýyorlar hesaba?
Hocam alacaklarý tek bir seferlik 'yüksek' faiz için millet neden kmm'den normal mevduata geçer bu oranlardan anlamýyorum.Yap bir 92 günlük daha kkm Aralýk ortalarýna denk geliyor.Ýlla normal mevduata geçeyim diyorsun yýl sonuna doðru geç bankalarýn yýl sonu bilanço baðlamalarýyla kkm'den dönüþün ilave faiziyle %60 ve üstü oraný kap baðlayacaksan oradan baðla uzun vade.%40-45 faizle kkm'den ne diye dönülür normal mevduata.
yeþil yonca
1 milyon ve üzeri tl 37, belki pazarlýkla 38-39
buda billur geçiyor mudi ile
Kiracýlar artýk, evini satmak isteyen ev sahiplerinden evden çýkma karþýlýðý satýþtan yüzde istiyormuþ. Doðru mu bu?
Sorarken inanmýyordum. Ama öyle bir cevap aldým ki...
Þok... Þok... Þok...
Þöyle dedi emlakçý dostum: â
Biliyor musun, daha geçen hafta yaþadým bunu. Levent te lüks bir rezidansta bir daire için satýþa çýkmýþtýk. Dairede kiracý vardý. Ama ev almak isteyenler kiracýlý olunca çekiniyor. Evin sahibi kiracýya gitti, satacaðýný söyledi. Aldýðý cevap þu oldu. Tamam, çýkarým ama ben bu eve bir sürü masraf yaptým. Deðerini artýrdým. Satýþtan yüzde 10 alýrým... Yani 800 bin dolarlýk evden 80 ile 100 bin dolar isteniyor.
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...zdesi-42240826
Burgan dolara duz %5 ,ek getrili ddkm 15 dedi dogrumu bu oranlar?
ziraat kkmh dönüþüne %43 veriyoruz dedi, normal vadeliden dönüþe %37 veriyorlarmýþ
Yer Ýmleri