[QUOTE=beþiktAÞK;7166665]

Originally Posted by
beþiktAÞK
Sen kasýndýn. . . . . . . .
yav amma komplo teorisi urettin iran savasýndan nereye getirdin muhabbeti dediðinizi duyar gibiyim.
Sayýn beþiktAÞK kendi adýma ben tekrar yazdýklarýnýzý dikkatle ve keyifle okuduðumu belirteyim. Bu konularda zaten çokta zýt düþünmemekle birlikte geliþmelerden ve farklý bakýþ açýlarýndan bilgi sahibi oluyorum. Zaten sayýn Somersin belirttiði gibi GLYHO bölümünü çok fazla takip edende yok. Rahatsýz olan olursa ve bunu belirtirse zaten ýsrarcýda olmayýz.
Türki cumhuriyetleri ve ortadoðu konusunda Türkiyeyi bölgenin hamisi olarak gösterip arka planda baþka hesaplar döneceði düþüncesindeyim.
LOndra merkezli GPH da hisselerin ederinden düþük fiyatta toplandýðýný hatýrlýyorum. Benim gibi sayýn Somersinde ayný konudan endiþelendiðini görüyorum. Ýngilteredeki hukuk düzeninde bunu yapanlar Türkiyede neler yapmaz diye endiþe ediyorum.
Ben dahil bazý arkadaþlarda uzun zamandýr bu hissede. Emanetin asýl sahibine devri konusunda beklenti süresi ve tahmini hedef rakamlarý konusunda özellikle sayýn aysha ve sizin düþüncelerinizi merak etmekteyim.
Selamlar, saygýlar
Ben hikaye anlatýyorum, benim hayal ürünümdür. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri