Artan
Azalan
İşlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düşük / Yüksek
16,50 10% 25,11 Mn 16,50 / 16,50
54,45 10% 438,79 Mn 50,80 / 54,45
333,50 9.98% 301,54 Mn 295,00 / 333,50
18,02 9.95% 14,90 Mr 14,76 / 18,02
16,03 9.95% 421,39 Mn 14,26 / 16,03
0,59 -11.94% 40,63 Mn 0,57 / 0,68
382,50 -10% 118,45 Mn 382,50 / 382,50
34,26 -9.98% 3,16 Mr 34,26 / 37,48
27,62 -9.97% 258,48 Mn 27,62 / 31,00
29,28 -9.96% 1,05 Mr 29,28 / 32,48
306,25 -0.89% 18,28 Mr 303,75 / 314,75
18,02 9.95% 14,90 Mr 14,76 / 18,02
16,95 -1.4% 12,35 Mr 16,73 / 17,39
307,00 -0.49% 11,26 Mr 305,50 / 311,00
91,00 -0.6% 10,20 Mr 89,75 / 92,85
19,60 -2.87% 1,00 Mr 19,53 / 20,30
191,00 -1.7% 6,71 Mr 189,10 / 197,40
683,50 -1.01% 2,68 Mr 678,50 / 695,00
105,20 0.19% 1,02 Mr 102,80 / 105,90
118,80 -1.82% 304,39 Mn 118,00 / 121,80
33,86 -2.81% 79,35 Mn 33,82 / 35,02
10,43 -2.34% 224,99 Mn 10,35 / 10,75
69,10 -0.72% 333,79 Mn 68,10 / 70,40
Sayfa 283/283 İlkİlk ... 183233273281282283
Arama sonucu : 2264 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Yazın sayın beşiktaş, kimse rahatsız olmaz olan zaten ne yazsak oluyor zaten bir kaç kişi kullanıyoruz forumu sizden dinleyip ufkumuzu açalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    + 1
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Bu o kadar geniş bir konu ki yazarsam herhalde kısası bir sayfayı doldurur. Arkadaşlar rahatsız olabilir bu sayfa yerimi diye. O yuzden hiç girmeyelim o mevzuya. Ama cokda önemli bir mevzu.
    Sen kasındın. . . . . . . .

Olayın sıradan insan gözunden görunusu. . . . . . . .

İran rejimi guya nukleer silah yapıyor, rejim ihrac ediyor, israile saldıracak amerikada bunu engellemeye calısıyor, zaten körfez ülkeleride bundan rahatsız iran a heran bir saldırı baslatılabilir. Bu klasik amatör iran okuması.

peki bunların hiç gercekle ilgisi yokmu?

İran rejiminin tepe noktası hamaney fetvasında zaten nukleere karsı cıkmıs ve bu silahı kullanmanın bir insanlık sucu olduğunu cok öncelerden defalarca belirtmiştir. yani nukleer silah yapmazlar. dini liderleri (irandaki tek gercek söz sahibi) bunu istemedikleri deklare etmiş durumda.
    Rejim ihraç etme olayına gelince turkiyenin azerbaycan libya, somali, suriye sudan, yemen etiyopya vs vs bir cok afrika ulkesi ve sınırlarındaki ulkelerde sazı eline almasıyla o defter de kapandı. o defter ancak tekrar chp basa gelirse acılır. (allah korusun) yoksa cumhur ittifakı yaptığı ön almalar ve stratejik atılımlarla israilin kukla olarak kullandığı iran ve birleşik arap emirlikleri planlarını yırtıp atmıstır. bu manada şii hilalide su asamada tehdit değildir. zira iran hilali bırakın varoluşsal bir durumla karsı karsıyadır.

Gelelim israile saldırmasın ayağıyla amerikanın ortadoğuda bulunması hikayesine

Amerikanın ortadoğuda bulunmasının bir sebebi de budur ama amerikayı asıl orda tutmaya motive eden sey israili korumak değil. doların arkasından altını cekmesiyle dunyayı dolara mahkum edecek seyin, yani petrolun dolarla işlem görmesi isteğidir. (bu baslıkda kendi içinde oldukca genişletilebilir)

Körfez ulkeleri bundan rahatsızlık duymuyorlar konusu,

Turkiye komsusunun (iranın) sii olmasından ne kadar rahatsızlık duyuyorsa ancak o kadar rahatsızlık duyarlar. aslında rahatsızlık duyanda yok. olsada zaten her ulke birbirine bu tur ideolojik olarak atakta bulunabilir. toplumlar bunu kabul eder yada etmez bu direk olarak değil belki indirek olarak rahatsızlık kaynağı olabilir ama bu hususta irana saldırmanın bir sebebi hele hele amerika eliyle saldırı sebebi asla olamaz.

Yahu o sebep değil, bu sebep değil peki amerikayı iranla gerginliğe iten sey nedir? asıl hesap nedir?

Aslına bakarsanız bu olayı anlamak için olayı biraz ortadoğudan biraz daha doğuya kaydırmak gerekir cok doğu değil iranın hemen doğusu olan PAKİSTAN a kaydırırsak olayı biraz daha netleştirmiş oluruz. Yahu pakistan ne alaka? dediğinizi duyar gibiyim. şu alaka dunyada yeniden sekillenen guc dinamikleri pakistanı asırı derecede önemli kılmıstır. asırı önem mi? dediğinizide duyar gibiyim. hatta buraya kadar ne guzel gidiyorduk pakistan nerden cıktı diyorsunuz su anda. . . . . pakistan bir yerden cıkmadı pakistan hep ordaydı yeni dunya duzeninde dunyada söz sahibi olacak 5 devletin birisinin (asli ve tereddutsuz turkiyenin) destekcisi. kimmiş bu yeni dunyadaki diğer devletler mi dediniz?

amerika, rusya, cin, ingiltere, turkiye

eee ne alaka turkiye, pakistan ?

şu alaka diğer guclerin tamamı nukleer guce sahip hali hazırda eski dunyanın super gucleri. gelişen ekonomisi (bir coğunuz kabul etmek istemesede) guclenen silah sanayisi ve görece dinamik ve genc nufusuyla beraber bir dunya devinin (osmanlının) uyuyan bakiyesi. dunya önumuzdeki yuzyılda bu 5 devlet tarafından sekillendirilecek. turkiyenin basına içerden bir corap örulmez ise dikkat ederseniz bir sekilde turkiye afrikadaki kaynaklarını elegecirip enerji bağımsızlığı konusundan son bir kaç yılını yasıyor. Kİİİ bizim ekonomimizin en kırılgan tarafı olan dıs acığının temel sebebi enerjiye ödediğimiz fatura sebepli döviz acığımızdır. şimdi konuyu cok fazla dağıtmadan toparlamaya calısalım.

diğer 4 devleti dunya hakimi yapan neleri vardı?

1. enerji kaynakları sahipliği/yada ucuz ulasım gucu
    2. kendi silahını uretecek teknoloji ve uretim kabiliyeti
    3. guclu bir nufus ve/veya nufus hinterlantı
    4. en önemlisi NUKLEER GUCU

Şimdi siz dunyanın super gucleri olsanız turkiyeyi ilk neyle vururdunuz. sağ/sol islam/laik vs vs ile olmadı. turkiye uyandı ve kafayı kaldırdı ilk ne yaptı? libya somali katar suriye orta asya turk cumhuriyeleri ile onları detekleyerek enerji kaynaklarına ulasım bazılarından bedavaya bazılarından bedavaya yakına. bu sekilde enerji işini halletmeye yakınlaştınız.

Kendi silahlarınızı uretmek konusu ise Kaan işiyle son noktaya gelmiş olacak onunda az vakti kaldı/bitti

guclu nufus 85 milyon artı turk cunhuriyetleri artı kayıtsız sartsız size destek olan ihtiyacınız halinde kullandığınız/kullanacağınız suriye, somali, sudan azerbaycan pakistan vs vs ulkelerinin nufus desteği (olası bir savasta)

Eeee geriye ne kaldı NUKLEER. bunu bize musluman sunni pakistan dısında kimse vermez. bizde milleti uyutarak elde edemeyiz o zaman ne olacak? o zaman, bize sınırsız sekilde destek veren insan kaynağıyla nukleer gucuyle destek veren pakistan. ve bunu saklamadan her platformda deklare etmesiyle bugune kadar yönetiminin bize ne kadar yakın olduğuguyla rahatlıkla anlayabiliriz.

yav amma komplo teorisi urettin iran savasından nereye getirdin muhabbeti dediğinizi duyar gibiyim. iyide dunyayı anlamak o kadar kolay olsaydı herkez zengin herkes keyif içinde yasardı , kafayı biraz yormak gerekiyor neyse yine biz lafı rayına tasıyalım. pakistan ne alaka? dikkat ederseniz son zamanlarda israil hindistanla kanka psizyonunu guclendiriyor neden? ne alaka? hindistan nereee? israil nereee? ne alaka bu adamların aşk yaşaması? bu adamların askı tamda benim size anlatmaya calıstığım pakistan turkiye ve nukleere ulasma cabası kaynaklı. ilgilenenler bilir su son zamanlarda alakasız sekilde afganistan ve pakistan catısmalara giriyor. sebep? sebebi basit hindistan bir ara erkeklik yaptı ama turkiyenin pakistana verdiği sinyal karıstırıcılar sebebiyle hindistan ucakları patır patır dusunce bu iş böyle olmaz baska sekilde halletmemiz gerekiyor diye dusunenler pakistanın basına afganistanı musallah etmeye ulkede bombalı saldırılar yapmaya basladılar. eğer bu sekildede pakistanı baskı altına alamazlarsa buraya getirdikleri armada (deniz gucuyle) sinyal karıstırıcılar vsvs ile pakistan uzerinde bir teknolojik savas yapıyorlar ama bunu o kadar el altından yapıyorlarki ancak bilen biliyor. ve pakistani siyasi ve askeri baskı altına almaya calısıyorlar. yetmediği yerde israille anlaşmalar yapan hindistan daha ağır bir sekilde israilin modern teknolojsi ile direk saldırıyada gecebilir. sebep? sebep pakistan o kadar bunalsın o kadar bunalsınki turkiyeye destek veremesin vermeyi dusunemesin ve enerjisi tukensin.

sözun özu

Humeyniyi kendi elleriyle getirip, genelkurmayları evin hangi odasında yatıyor olduğunu bilerek özel harekatla (gecen 12 gun savası) ölduren yetmeyip secilen diğer genel kurmay baskanını da ve diğer kafadaki önemli generalleri öldurebilen bir akıl. iranın içini örumcek ağı gibi sarmıs mossad cia vs vs ajan kadrosu iranın neyi yapıp yapamayacağını bilmiyorda silah yığıp işimi cözecek. bu oyunu ırak dada oynadılar kimyasal silah yapıyor ayağına saldırıp rejimi değiştirdiler ve arkasından basımıza nur topu gibi kurt sorunu cıkardılar. şimdide numaradan bir saldırı yapıp irana bir tafta iran pkk sınayuva kurup diğer taraftan pakistanı sıkıstırmanın derdindedler. yani asıl dertler TURKİYE ve önumuzdeki dönem ele gecireceği gucu engellemek. . . .

saygılarımla

cok fazla vaktim olmadığı için daha uzatmadan kısa kestim umarım bir ufuk penceresi acabilmisimdir.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

3. Sayın beşiktAŞK, 2258 numaralı gönderde yer alan yazınızı okudum.

Vaktiniz olursa ve yazmak isterseniz diğer detaylarında olduğu yazınızı okumak isterim.

Selamlar, saygılar

Sayın beşiktaş tek nefeste okudum, kaleminize sağlık… zaman bulduğunuzda diğer detayları da okumak için sabırsızlanıyorum.

5. Bende zenzebur koridoru civarı bölgenin kritik olduğunu düşünüyorum.

İranın kuzeyi türki cumhuriyetlerin bağlantı noktası, çin mallarının avrupaya deniz yolları kullanılmadan kara ve tren yoluyla geçiş noktası.

Aynı kontrolün devamlılığı sebebiyle kuzey ırak v.s

İlave etmeyi unutmuşum.

Bahsettiğiniz gergin ortamın GLYHO hissesi üzerinde olabilecek etkileri konusunda görüşlerinizi de ilave edebilir misiniz ?

Teşekkürler
    Son düzenleme : balık; 24-02-2026 saat: 21:10.

6.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Bende zenzebur koridoru civarı bölgenin kritik olduğunu düşünüyorum.

İranın kuzeyi türki cumhuriyetlerin bağlantı noktası, çin mallarının avrupaya deniz yolları kullanılmadan kara ve tren yoluyla geçiş noktası.

Aynı kontrolün devamlılığı sebebiyle kuzey ırak v.s

İlave etmeyi unutmuşum.

Bahsettiğiniz gergin ortamın GLYHO hissesi üzerinde olabilecek etkileri konusunda görüşlerinizi de ilave edebilir misiniz ?

Teşekkürler
    sn balık,

Zengezur koridoru tabiki önemli ama kimin için?.......turk dunyasına ulasım eğer çin e bağlanmayan bir yolla olacaksa varım. . . . .Yokkk o yol çinden gelen yol ise bu anglo sakson aklıdır ve bize kardan cok zarar getirir. neden mi? dunyada hiç bir ulkenin çin ile uretim maliyeti konusunda yarısması söz konusu ve o yol cinden gelen ticari yol ile uzerimizden gececekse ihracatımız veya turk dunyasına bağlanmaktan cok üretimlerini cinde yapan batı sermayesine pazar olmaktan baska bir sey sağlamaz. bu arada turk dunyası diyoruz ama bir seyi iyi ayırmak lazım turk dunyası dediğimiz sey tek bir blok değil kaldıki içersinde bol miktarda rus sosu (ırkından olan vatandas) var. ve bu sos ne isterse su an itibarıyla orta asyada o olmakta ve uzun vadede o olacak. . . . . . .heeee diyeceksinizki o zaman zengezur koridoruna neden eyvallah diyor. . . . .aslına bakarsanız cokda eyvallah demiyor ama işte dunyadaki genel konjöktur rusyayı buna zorladı ukraynada bunalan rusyanın nefes borusu olarak turkiyenin olması yanında Çin in demografik baskısını ensesinde hisseden ve aslında araları sıcak gibi görunen bu iki ulke içten içe oldum olası rekabet halindedirler ve arada tampon olarak turklere ihtiyacı var ve bu sebeple zengezuru aslında bir cok sebepten istemesede mecbur kaldığı için ses cıkaramıyor. burdada işin özu ve son söz olarak diyeceğim

Zengezur koridorunun turk dunyasını birleştirme konusunda bir faydası muhakka olacaktır ama unutulmaması gereken sey gönullerin yakın olmasıdır. gönlu yakın olmayanların birlik olması laftan ibarettir. ve dediğim gibi çinden gelen ticaret yolları (bence öyle) için acılan zengezur koridoru uzun vadede bize kardan cok zarar getirecektir.

Global ise bu işin hiç bir tarafında. . . . . zira kavganın olduğu coğrafya ile alakası pekde yok. hep dediğim gibi globale limanlar emaneten veriliyor. dibine göre baktığımızda bayada yol almıs durumda ve alacak yolu daha da var.

saygılarımla
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

7.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku

Global ise bu işin hiç bir tarafında. . . . . zira kavganın olduğu coğrafya ile alakası pekde yok. hep dediğim gibi globale limanlar emaneten veriliyor. dibine göre baktığımızda bayada yol almıs durumda ve alacak yolu daha da var.

saygılarımla
    Sayın beşiktAŞK benim endişem limanları geri alırlarken biz hissedarlara ne verecekleri konusunda.

Yolun sonu kaça çıkacak acaba?

Selamlar , saygılar

Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Sayın beşiktAŞK benim endişem limanları geri alırlarken biz hissedarlara ne verecekleri konusunda.

Yolun sonu kaça çıkacak acaba?

Selamlar , saygılar
    Bu benide düşündürüyor… istediğini alırsa lot başı alamazsa sanki el altından bir satış gibi olacak hissettiriyor bana ama sayın beşiktaş ne derse o doğru olandır

Sayfa 283/283 İlkİlk ... 183233273281282283

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •