[QUOTE=beşiktAŞK;7166665]

Originally Posted by
beşiktAŞK
Sen kasındın. . . . . . . .
yav amma komplo teorisi urettin iran savasından nereye getirdin muhabbeti dediğinizi duyar gibiyim.
Sayın beşiktAŞK kendi adıma ben tekrar yazdıklarınızı dikkatle ve keyifle okuduğumu belirteyim. Bu konularda zaten çokta zıt düşünmemekle birlikte gelişmelerden ve farklı bakış açılarından bilgi sahibi oluyorum. Zaten sayın Somersin belirttiği gibi GLYHO bölümünü çok fazla takip edende yok. Rahatsız olan olursa ve bunu belirtirse zaten ısrarcıda olmayız.
Türki cumhuriyetleri ve ortadoğu konusunda Türkiyeyi bölgenin hamisi olarak gösterip arka planda başka hesaplar döneceği düşüncesindeyim.
LOndra merkezli GPH da hisselerin ederinden düşük fiyatta toplandığını hatırlıyorum. Benim gibi sayın Somersinde aynı konudan endişelendiğini görüyorum. İngilteredeki hukuk düzeninde bunu yapanlar Türkiyede neler yapmaz diye endişe ediyorum.
Ben dahil bazı arkadaşlarda uzun zamandır bu hissede. Emanetin asıl sahibine devri konusunda beklenti süresi ve tahmini hedef rakamları konusunda özellikle sayın aysha ve sizin düşüncelerinizi merak etmekteyim.
Selamlar, saygılar
Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri