teþekurrler abi.......
teþekurrler abi.......
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
sn palmet o günden bu güne trambolinde zýplayan küçük çocuklar gibi zamanýný geçirmiþ.. ama bu hafta taramalarda kendine yer bulmuþ..ancak bunu ne þekilde kullanacak önümüzdeki hafta göreceðiz.. yine de haftalýkta 32.82 altý kapanýþlar yapmamak kaydý ile yukarý olasýlýðý daha fazla görünmekte .. yer deðiþikliðine girmez ise adam olacak çocuk 37.62.. grafikteki beyaz çizgiler olasý bir senaryo.. iyi çalýþmalar..
![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
--bu fiyatlardan yabancý alsaydý ve çaðrý da yapsaydý...hisselerimi satacakmýydým?...hayýr?...
--yeni yönetimin iþi sadece bu ve çok tecrübeliler...þirketi büyütecek ve daha karlý hale getirebilecek en iyi yerli bence buydu...
--o halde yatýrýma devam, kendi adýma...
Yabancýyý geçtik bu þirket çaðrý yapsa çoðumuz zaten yine satmazdýk. En azýndan bir güven oluþur hisse hergün en çok kaybedenler listesine girmezdi.
Çaðrý yapmama sebebi parasýz olmalarýndan deðil art niyetli olmalarýndan. Bu adamlarda para yoksa memlekette kimsede para yoktur. Hani bir laf vardýr bu ülkede çiftçi deðil aracý kazanýyor diye, iþte o aracýlar bunlar oluyor. Bir arkadaþ yazmýþtý Anadolu sermayesi faiz sevmez diye. Özellikle pandemiden sonraki düþük faiz yüksek enflasyon politikasý bunlara yaradý. Yüzde 15-20 civarý faizle kredi çekip mal stoklayanlar kimlerdi acaba.
Ýsim ve logo benzerliði tesadüf deðil taklitçilik. Daha þirketin kuruluþ yýlý belli deðil.
3 günde gördüklerimiz geleceðe dair az çok fikir veriyor. Zaten o yüzden yatýrýmcý zararýna bakmadan kaçýyor.
Ama günahýn büyüðü koç grubuna ait. Yapýlan insider trading olayý çok bariz. Hadi onu geçtim. Çaðrý zorunluluðu konusundaki mevzuatý da biz bilmiyoruz. Yönetim deðiþikliði yetmiyormuþ yüzde 50 gerekiyormuþ. Tamam o da bizim hatamýz diyelim. Yüzde 53 oranýnda hisse satacaðýz diye duyuru atýp yatýrýmcýyý 8 ay beklettikten sonra alýcýya çaðrý zorunluluðu oluþmasýn diye yüzde 49 hisse satmak nasýl bir ********liktir.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým yaptýk uzun süre bekleyi göze alarak yaptýk bekleyeceðiz
Piyasa yeni sahiplerine pek þans vermiyor maalesef. Çöp muamelesi görüyoruz. Bir masa bir sandalye þirketleri dahi böyle bir devirde en azýndan hacim rekoru felan kýrar hareketli olurdu. Mutlaka tabelaya girerlerdi. Borsa 8 bine yaklaþýrken tepki dahi veremiyor. Alýcý olsa çok fazla satan olacak. Seçilen yol çok iðrenç. Buradan dönse bile çok fazla ah aldýlar.
Daha satýlacak 4,5 milyon lot Koç iþtirak fonu var. Her yükseliþte kafaya vuracak. Þahsen uzun zamandan beri elimde olduðu için tutuyorum. Pek olumlu deðilim. Yoksa her gün bu kadar eziyet çekilir mi?
Burada yazýlan yazýlar kiþisel görüþlerim olup yatýrým kararlarýnýzý etkilemek amacýyla yazýlmamaktadýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri