--benim hesapladýðým deðerin altýna düþerse, iþlem ve bilgi bazlý manipülasyon yapmaktan dava açacaðým...sonuç alýrmýyým, almazmýyým bilmiyorum..ama kesinlikle açacaðým...
--benim hesapladýðým deðerin altýna düþerse, iþlem ve bilgi bazlý manipülasyon yapmaktan dava açacaðým...sonuç alýrmýyým, almazmýyým bilmiyorum..ama kesinlikle açacaðým...
Patron þirketi borsa kotundan çýkartýrsa baþka....þirket komple baþka bir kiþiye satýþ devir olursa baþka.....
Yeni sahip kaç tlden þirketi alýrsa....biz yatýrýmcýlardan ayný bedel üzerinden alacak......el mecbur.....
Diyelimki tat gýday ý60 tl üzerinden aldý....
Bizlerede 60 tl verecek....!!!!!!!!!!!
Hisse 50 tl den 30 tl lere düþtü.....vehpi amca öldü....piskopat mustafa öldü....rahmi lala oldu....
holding þeytanlarýn eline kaldý....
Sabancý holdingte olduðu gibi....
Demedi demeyin....ben diyorum....bugünü not alýn....
Boynuzlu holding daðýlýyor....sahibi yok....sahipler öldü.....meydan moruklara avallere kaldý....
Bununda sonu....sabancýdan daha kötü olacak....!!!!!!!!!!!!
Þirketi sattýysanýz sattýk deyin dümbkler.....
Neyin peþindesiniz dümbkler....!!!!!!!!!!!!!!
Arþive bakýn...hürriyet gazetesi.....demir ören þirketi aldý.....geri alým yapmadý.....yatýrmcý mahkemeye gitti....
Demirören eþþek gibi dolar bazýnda geri alým yapmak zorunda kaldý....
8 tl civarýnda fiyattan aldý ...mahkeme dolar bazýnda hesap yaptý.....ellerdeki hürriyet gazetesini....yýllar önce ...
Hürriyet gazete bugün....3.82 tl.....!!!!!!!!!
Yatýrmcý hakkýný aldý mahkeme kararý ile....!!!!!!!!!!!
Diyelimki....tat gýda 75 tlden satýldý....
Eþþek gibi alan herif...bizden hisseyi 75 tlden almak zorunda....
piskopatlýk yapana....istikamet TÜRK MAHKEMELERÝ....
HÜRRÝYET GAZETESÝNDE OLDUÐU GÝBÝ....DEMÝRÖREN DÜMBKÜNE ÖDETTÝRDÝ....MAHKEME....HEMÝDE DOLAR BAZINDA GERÝ ALIÞ YAPMAK ZORUNDA KALDI....
Benim paylaþtýðým Resmi Gazetede yayýnlanan pay alým tebliði. Uydurma bir yazý deðil. Birçok farklý senaryoya göre orada farklý açýklamamalar mevcut. Sonuçta Türkiye'nin en büyük holdingi tabiki bizden daha planlamýþtýr iyi herþeyi. Ýsteyen okur yorumunu kendine göre yapar. Resmi gazete linkini bir önceki sayfada paylaþtým.
Siz planýnýnýzý KCHOL yüksek fiyattan satar bizdekilerini de ayný fiyattan almak zorunda þeklinde yapýyorsunuz. Fakat KCHOL hakimiyeti deðiþmeden de az bir kýsmýný da satabilir. KAP açýklamasýnda ortaklýk seçeneðini de belirtmiþ. O zaman çaðrý durumu deðiþir. Burada farklý düþünmeye sebep hissenin fazla baský altýnda olmasý. Neden hisse fiyatý böyle?
Ayrýca KCHOL'ün çok önce sattýðý borsada olan Demirdöküm, Ýzocam, Döktaþ Döküm süreçlerini iyi biliyorum ve yaþadým. TATGD satýþý öncekilere benzemiyor. Yani burada bir yazýyla deðerlendirilemeyecek kadar eskiyim kendime yetecek tecrübem var.
Burasý bir forum. Herkes fikrini yazar yeni bir þey katar ya da öðrenir.
Burada yazýlan yazýlar kiþisel görüþlerim olup yatýrým kararlarýnýzý etkilemek amacýyla yazýlmamaktadýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri