Dolar bazlý grafikte görüldüðü gibi satýþ fiyatý olan 1,21 dolar (mor çizgi) üstünde henüz kalamýyor. Bir gün üstünde kapattý sonra geri geldi. Ortada bir sessizlik hakim yeni sahiplerinin de olumlu bir etki kattýðý söylenemez. Hissede baský bitmiyor. En azýndan bir basýn bülteni veya ropörtaj yayýnlayýp hedeflerini, yapmak istediklerini anlatmalarý gerekiyor. Koçun þirketi yönetim biçimini beðenmesekte satýþtan sonra elden çýkarýlmak istenen milyonlarca lot hisse var. Bunlar el deðiþtirmedikten sonra sürekli satýþ yer.
**Hissede þu an olumlu sayýlabilecek tek þey teknik olarak iyi durmasý ve düþüþ kanalýndan hacimli yukarý çýkmasý.
**Fakat hala þu geri kalan %3 mevzusu ve çaðrý muhabbeti konusu 1,21 dolar etrafýnda kaldýðý sürece can sýkar. Böyle bir niyetleri varsa hisse bu seviyeden uzaklaþmaz. Þimdilik fikrim negatif eski zirveye yol alýrsa iþler deðiþir.
Burada yazýlan yazýlar kiþisel görüþlerim olup yatýrým kararlarýnýzý etkilemek amacýyla yazýlmamaktadýr. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri