Memiþler mi yemiþler mi. Daha dün þirket alýndý bugun yuzde 80 bedelli.
Memiþler mi yemiþler mi. Daha dün þirket alýndý bugun yuzde 80 bedelli.
--bilanço-gelir tablosu ve faaliyet raporunda ilk baþta dikkati çekenler...
--stok eritmek için üçe beþe bakmadan karsýz satmýþlar.; brüt kar marjý çok düþük...
--nakit akýþ tablosu fena deðil
--genel yönetim giderlerinde belirgin, pazarlama ve satýþ giderlerinde orta derecede düþme var (koç holdingin danýþmanlýk/haracý ve düzey etkisinin gitmesi ile)...
--gurup içi alým ve satýmlar düþük derecede...ama artabilir...
üst düzey yeni yöneticilere ödenen toplam ücret, önceki döneme göre 3 kat artmýþ (23 den 74 e)...
--türkiyede üretim fazlalýðý var sanýrým, kar marjý düþük, dünyada domates-salça arzý azalýrsa, ihracat ve katma deðeri ürünlerin payý artar ise, sembolik bedelli yerine okkalý bir bedelliye gidilir ise (çaðrý için vermeniz gereken ama vermediðiniz para ile bedelli yapýn), belki bir þeyler olur...
--yine de bir umut var idi, üst yönetimin aldýðý ücretin artýþý soru iþaretlerine yol açtý...
--yaðmurdan kaçarken doluya yakalanma ihtimali var mý?
Þimdi Memiþoðlu kardeþim, orrrrrtaðým benim. Sen bu alýmý niye yaptýn, nasýl yaptýn, ne amaçla yaptýn? Madem yaptýn neden 49.30da býraktýn da dikkat çektin? Madem dikkat çekicen bari %49.99da filan biraksaydin baþka lotun mu yok tahtada?
Çaðrý yükümlülüðünden nasýl kurtulacaðýný biliyorum. Bu zamana kadar yapmamalarý enteresan. Pazartesi görüþmek üzere
Yer Ýmleri