Þirketin geleceði için takip ettiðim bi kaç noktayý paylaþmak istedim. Bilanço beðendim.
Stoklar: 30 Haziran 2024'te yaklaþýk 2 milyar TL'den fazla olan stoklar, 30 Eylül 2024'te 3.7 milyar TL'ye yükselmiþtir
3.7 milyar TL stok ne demek þirket cayýr cayýr üretmiþ.
Stokta 3.7 milyar tl ilk mal var þirketin piyasa deðeri ise 3.3 milyar TL komik..
Özkaynak 100 milyon artmýþ.
Borçlanma benim beklentimin altýnda kaldý. 650 civarý zarar bekliyordum 545 geldi. zarar 833 milyon finansman zararý faizler düþmeye baþladýðýnda þirketin karlýlýðý uçacaktýr.
Toplam borçlar 600 milyon kadar azalmýþ.
Ekteki fotoðrafa çok dikkatli bakýnýz... Koç zamanýnda þirketin içi nasýl boþaltýlýyor. Tüm giderler %50'ye yakýn enflasyon olmasýna raðmen nerdeyse yarý yarýya düþmüþ þirketin geleceði açýsýndan çok dikkat edilmeli.. finansmana eriþim ucuzladýðýnda þirketi göreceðiz zaman damgasý ile burada kalsýn. Þirket ihracatý artýrýrsa borsanýn yeni sasa 'sý olur Tatgd![]()
![]()
"iyi olan kazansýn"
Ýnsanlarýn bedduasýný almayacan...kul hakký yemeyecen....
Bedduamý alanýn vay haline....
Beter olun....boynuzlu holding sende...
Dahada beter olacaksýnýz iyi günleriniz....!!!!!!!!!!!!!
ALLAH BELNIZI VERECEK....!!!!!!!!!!!!!!
Ailesinin baþý saðolsun.
40 tl ye hisse alacan.....
geri kalaný 20 tl ye toplayacan.....!!!!!!!!!!!!.....
Geri almak zorunda deðilim diyecen....
Yetmedi hisseyi 20 tlye düþürecen....
Ýspanya'da sel oldu Türkiye'de domatesin kilosu 100 tl pazarda bile halen bu hisse tavanlar serisi yapmýyor... baþka hisse olsa 7 tavan çekerdi. hisseyi tutmasalar patlayacak hadi bakalým... mýzrak çuvala sýðmýyor. 1.21 dolara alýnan hisse þu anda 0,65 dolar yarý fiyatýna inmiþ hisse birisi memiþleri arasýn 82 milyon dolara aldýklarý hisseleri 40 milyon dolara borsada satýlýyor daha fazla miktarda.. akýl almaz bu 100 milyon dolara %48'i satýþa çýkarsýn þirketi havada kaparlar. yani yemezler.. hisse 2 dolarý görmüþ son 2 yýlda.. Bi genel kurul gelsin bakalým. bu þirkete kayyum atansa hisse 300 tl olur.
"iyi olan kazansýn"
Ailenin baþý neden sað olsun....
Anlamadým....
Biden sonra...diðer yatýrmcýlarý düdüklesn diyemi...!!!!!!!!!
Hakkýmý helal etmiyorum....
Beter olsunlar....olacaklarda....
Her ne bok yesende...
Kul hakký yemeyecennnnn.....
ALLAH BELANIZI VERÝR....!!!!!!!!!!!
Yer Ýmleri