Burada bazýlarý para kazanma hariç her þeyi çok iyi biliyor. Zengin ekonomist görmediðim gibi çok konuþan zengin de görmedim.
Burada bazýlarý para kazanma hariç her þeyi çok iyi biliyor. Zengin ekonomist görmediðim gibi çok konuþan zengin de görmedim.
Açýlýr açýlmaz yine %-1 dayandýk.
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradaki yorumlarým ve tavsiyelerim kiþisel görüþüme dayanmaktadýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir!
hep ne diyorum ekgyo gitmezse endeks gitmez bence![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Biri þu vadeliyi kapatsýn..
senetler çalýþmadan %-1.3 ne sebeple??
Burasý fakirler diyarý...Vermeyince MABUT ne yapsýn sultan MAHMUT...
Bir zamanlar senin gibi ALARKO yu en zirveden almýþtým.HÝSSE ÝÞÝNDE SATMADIKÇA ZARARDA DEÐÝLSÝN..
sen burayý dinleme ..Hatta baþta ben TERS ÝNDÝKATÖRÜM..
Tersini yap zengun ol..
VÝOB iþini bilmediðin belli...HERÝF,paramýzý aldý..sonra aklýmýzý
Buranýn en fazla yemek tarifleri meþhurdur..![]()
Bugün ki satýþ hafta sonu sinir olup pztesi bakalým yine düþer ise satarým diyen foncu kiþilerden. Çok olmamasý lazým ama gelecekti bence.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Günaydýn. Arjantin merval ile BIST arasindaki korelasyonu inceleme yapayým dedim. Sanki biz onlari birkaç ay geriden takip ediyoruz gibi geliyor. Eðer doðruysa çok acaip noktalar gibi ufukta. On kat falan gibi.. Buralardan 9 bin civarý birkaç dinlenme 40 binler falan. ayný süreç iþliyor kkm, çift kurlu rejim gibi yürüyor. Hiç fikri olan var mý?
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri