Yemeyin bizi
Karadenizliler inþaattan anlamaz mý..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemeyin bizi
Karadenizliler inþaattan anlamaz mý..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eile
Marmara bölgesindensin diyorlar.Karadenizli saymýyorlar bizi sn Þahna.
Arkadaþlarýma da bu konuda bolca sitem ediyorum.![]()
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yusýf atikin atladýðý birþey var bizim ýþýldak fýrýldak ne zaman borsaya koþun parayý borsaya yatýrýn dedi. O tarihten itibaren koysun grafiði. Onun söylediði tarihten somra borsaya koþan tüm salaklarý soydular soðana çevirdiler. Son 8 ayda parasýnýnýn %50-60 ýný kaybeden çok insan var.
Hepsini ýþýldaklý bakan borsaya çekti. Ekipte soydu soðana çevirdi.
Son düzenleme : ayhan53; 07-05-2023 saat: 16:59.
bir halt olacaðý yok.
heriflerin anlattýðý þeyler yenir yutulur cinsten deðil. seçmen bunu duymaz, duysa da ne olduðunu algýlayamaz.
karý-koca çalýþýp emekliliðinde 1 ev 1 araba alma ihtimalin yok. ama sadece bir ihalede nüfuzunu kullanýp milyon dolar indirip ömür boyu çalýþmasan da olur.
elin alman çöpçü emeklisi elinde baston dünyayý geziyor. bizim emekliler de bir köþede ölmeyi bekliyor.
troller de starbucksa kafayý takmýþ. ümmet neler neler içiyo bula bula karton bardakta kahveyi mi buldunuz.
çeeek ümmet. ortamlarda bekaaa ümmeeeet vattaaaan bayraaak dersin. kim bilecek?
audentes Fortuna iuvat
Abi sen yine de sol köþesini býrakma.
Olmazsa boðaza sokma.
Dolansýn dursunlar Karadenizde SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yok be Þahna ben Karadenizlileri çok severim.Hatta bizzat boðazý güvenle bulsunlar deyuu....
Þile Feneri, Ýstanbul'un Þile ilçesinde bulunan ve Ýstanbul Boðazý ile Karadeniz'e hizmet veren deniz feneridir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C5%9Eile_Feneri
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post6268103
Daha önce yazmýþtým hayatýmý yukarda. Aile 9 kiþiydi. Hepimiz çalýþýrdýk. Ama þuan benim aylýk kazancýmýn yarýsýný bile geçmezdi. Sýrf bu yüzden okudum. Þimdi dede, nine öldü. Anne baba merkeze taþýndý, biz okuduk meslek sahibi olduk.
Þimdi sadece kendime yetecek kadar ekiyorum.
Beþ beleþ yatan memurlar var ülkede çok fazla maaþ alýyorlar, yetmedi muhtara yardýmcý (ki muhtar ne iþ yapar ya gerek bile yok) yetmedi 7 cumbaba yardýmcýsý vs vs. , 550 mv gerek var mý ki onlarý da halk seçmiyor liderlerin iki dudaðý arasýnda.
Köylüye maaþ baðlanmalý. Dekar baþýna, üretim baþýna para verilmeli.
Starbucks'da oturan adama, boþ durana da baðla vergiyi köylünün maaþýný çýkarsýn.
Bir memur bugün ortalama 15 bin alýyorsa köylü üretim yaptýkça 30bin tl baðlanmalý.
Yer Ýmleri