kozaa riskleri olmasa bu fiyata olamaz.
kozalýn bankadaki parasýyla hissenin hepsini geri almasý lazým devletin.
Eski sahibi babayý alýr ne öyle bi karar verecek mahkeme var ne de destek olacak uluslararasý bi yargý - dünya iyice ülkelerin istediklerini yaptýðý bi ortama gidiyor jandarma olayý kalmadý.
yazdýklarým bana göre iktidar deðiþiminden baðýmsýzdýr, ha iktidar deðiþirse sus payý aðzýna bal çalabilirler o ayrý.
BORSA RÝSKTÝR ARKADAÞLAR BENDE ARSAN VAR HALA TAHTASI AÇILMADI
alýrsan yüklü girersin tahta kapanýr gider
TR de de risktir. ABD de de. Almanya'da da. BORSA RÝSKTÝR RÝSKE GÝREMEYEN BORSAYA GÝRMEYECEK.
VOB YAPMAYIN
donunuzu bile alýrlar
hisse yaparsanýz en kötü el elde baþ baþta tahta kapanýr gider anladýn mý vobda gelir bi de donunu alýrlar
Mayýs dolar kontrat 21,13 %149 faiz
Vay anasýný
Adam endeksi yine makas açarak tutmaya çalýþýyor
Huylu huyundan vaz geçmiyor gündüz alanlar yine sattý gibi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bütün dünya finans çevrelerinin nefret ettiði bir yatýrým varsa o da ons altýn dýr eminim.FED faiz artýrýr basarlar Faiz düþürür basarlar.Dünya krize girer basarlar dünya krizden çýkar basarlar.Savaþ çýkar basarlar savaþ biter bi daha basarlar.
Yüzde 3 yükselir 5 ay yatay gider yüzde 3 düþer.BES için TR de dolar alternatif olarak alýnabilecek tek enstrüman olmasa yüzüne bakmam.
Dolarýn yükseleceðini düþünen birisi için allah aþkýna BES de adam gibi ne fon var.Ben garanti emeklilik ile çalýþýyorum? Ýçinde borsa olmasýn ama.
adam karanlýkla filan son 2 dakika 4485 baðlýyacak gibi
Yer Ýmleri