waaoowww, ykbnk taban kalktý
yürü be ali koç, tavana sür tahtayý da görsünler
yürü ulan ali
waaoowww, ykbnk taban kalktý
yürü be ali koç, tavana sür tahtayý da görsünler
yürü ulan ali
Yapi kredide tabani cozduler
Koç la iþc taban bozar gibiler
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sigara fiyatlarýna zam gelmesi ve fiyat aralýðýnýn 45-50 ₺ seviyelerine yükselmesi bekleniyor.
100 lira olsun ses çýkarýrsam itiraz edersem ne olayým...
inaþallah dahada artar...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Asýl milli içecek çayda %100 zam kaçýnýlmaz diyor sektör temsilcileri.
"...Çay Sanayicisi Ýþ Adamlarý Derneði Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yýlmaz Kar, çay fiyatlarýna yüzde 100 oranýnda zam yapýlacaðýný açýkladý.
Günün her saati sevilerek tüketilen çay, yapýlan zamla birlikte vatandaþýn cebini yakacak. Zamdan sonra çay tüketiminde nasýl bir deðiþim olacaðý þimdiden merak ediliyor.
"RAFLARDA ÇAYA ZAM ELÝ KULAÐINDA"
Bloomberg HT'den Ýrfan Donat'a çay zammý ile ilgili bilgi veren Mustafa Yýlmaz Kar, "Þu an raflardaki çayýn fiyatý 2023 üretim fiyatýnýn çok altýnda. Raflarda çaya zam eli kulaðýnda... ÇAY-KUR'un maliyeti 90 TL'nin üzerinde olur, 100 TL'ye yaklaþýr. Dolayýsýyla yüzde 100'e yakýn bir artýþ bekliyorum" dedi.
"FÝYAT 14 MÝSLÝ ARTTI AMA ALIM GÜCÜ YÜZDE 15 DÜÞTÜ"
Mustafa Yýlmaz Kar, yaptýðý açýklamasýnýn devamýnda maliyetlerdeki artýþýn alým gücünü olumsuz anlamda etkilediðini belirterek þunlarý söyledi:
"2008'de yaþ çay alým fiyatý kilogram baþýna 83 kuruþtu ve o zaman 67 sente tekabül ediyordu. Bugün yaþ çay alým fiyatý 11,30 TL oldu ama 57 sente tekabül ediyor. Yani fiyatlarda 14 misli artýþ oldu ama alým gücünde yüzde 15 bir gerileme oldu. Maliyetlerin artýþý mühtahsilin alým gücünü olumsuz yönde etkiliyor."
Kendime notlar... Ýstediðin fiyattan alamýyorsan alma, kar kaçýrmak zarar etmekten iyidir!
Koç u da kaldýrabilecek bir babayiðit çýkar mý
Yer Ýmleri