kavga var dün ve bugun unlü ve hsbc çýkýþlarý sabah gedik öðleden sonra VF belli tahtalarda yukarý sürdürüp mal çýkýyor.Karýþýk yapýlýyor ortaya![]()
kavga var dün ve bugun unlü ve hsbc çýkýþlarý sabah gedik öðleden sonra VF belli tahtalarda yukarý sürdürüp mal çýkýyor.Karýþýk yapýlýyor ortaya![]()
Karak Kemal veya her kimsen, iktidar seçime kadar dolarý tutmak zorunda.Bu kadar ay tutmuþ 7 iþ günü daha tutmak zor olmayacaktýr. Ýkinci turdan sonra dolar zýplar zýplamazsa ihracatçý batar. Keþke ani deðil de yavaþ yavaþ yükseltseler. Ama yükseliþ kaçýnýlmaz. Tabii faiz politikasý terse dönerse veya Mehmet Þimþek gibi bir bakan gelirse o zaman durum deðiþir .
En geç 2 sene içinde yiyecek ekmeði zor bulcaz ama NATO mermer NATO kafa
matriksin serbest usd göstergesi yanlýþ...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
GUBRF'deki herifin umudu bilanço ama 17 sine kadar izin alýnýþ. Bilançoda altýn madeni iþini düzgün göstermek istiyorlar muhtemelen detaylý hazýrlýk olmalý.
Vadelisini arbitraj ile tutuyordu.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri