Arkadaþlar bu oyun birilerini batýrmak için oynanýyor. Muhtemelen endeks short isc long pozu yüklü olan birileri vardý ona inat thy filan tavan yapýlýp endeks long isc shorta götürülüyor. Mantýk filan yok piyasa bu þekilde
Arkadaþlar bu oyun birilerini batýrmak için oynanýyor. Muhtemelen endeks short isc long pozu yüklü olan birileri vardý ona inat thy filan tavan yapýlýp endeks long isc shorta götürülüyor. Mantýk filan yok piyasa bu þekilde
Kilicdar gargaraya getirip kendi koltuðunda kalmaya çalýþýyor. Seçimin tek maðlubu kendisidir. Ýþin yavsak tarafý ince yi cumhurbaþkanlýðý adaylýðýnda nasýl bitirdiyse ,Ýmamoðlu ve Mansur u da bu seçimde açýklama yaptýrarak soytari etmiþ ve bitirmiþtir. Kilicdar Tayyip in yancisidir ve ayný Tayyip gibi projedir. Týrývýrý iþler.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 yilliklarda olani gördünüz mu bilmiyorum deli basmislar. Yuzde 22.5 dusus gozukuyor bednde.
Havacýlarýn gitmemesi için hiç bir neden yok sevgili Nosfecagri.
Pegasus sadece Nisan sonuçlarý geçen sene ayný döneme göre 35% yukarýda ki yurt dýþý yolcu 50% yukarýda. Keza Thy 30% daha iyi yine ayný dönemi kýyasla. Kýsaca gümbür gümbür bilançolar geliyor her ikisinden de muhtemelen ki sonraki çeyrek zaten top sezon.
Bununla birlikte asels , koza gibi VF kaðýtlarý seçim öncesi en çok dayak yiyenlerden di. Þimdi ne alýndýysa onun biraz abartýlarak satýlmasý ne satýldýysa da alýnmasý açýkçasý bana normal geliyor.
Bakalým nereye gidecek iþin sonu.
Bol kazançlar.
Mümkün. Zaten iþleri bitince 1-2 güne siyasi bir açýklama beklerim..Mesela....
[emoji837]#SONDAKÝKA | Kemal Kýlýçdaroðlu'nu biz desteklersek, sandýða gitmeyen seçmeni çekerse ve sandýklara sahip çýkýlýrsa kazandýrýrýz.
%4'lük puan kapanmayacak bir fark deðil.
— Sinan Oðan | TV100
Böyle bir haber Ýþctr tahtasýna nasýl bir etki yapar ?
Yer Ýmleri