HSBC kardeþime ne mal cakmislar be sat sat bitiremedi maðdurdur kesin sindi. Çok çekti Naci den beri ayný ekip çekiyor bi giremediler tr ye.
Çünkü çakallýk ve domuzluk peþindeler...
HSBC kardeþime ne mal cakmislar be sat sat bitiremedi maðdurdur kesin sindi. Çok çekti Naci den beri ayný ekip çekiyor bi giremediler tr ye.
Çünkü çakallýk ve domuzluk peþindeler...
Perinçek 2.tur da Baþkan Erdoðan ý destekleyeceðini açýkladý....
Bence reyis için tehlike çanlarý daha çok çalýyor. Reyis kendisi sonrasý akp yi canlý tutmak için Mehmet Þimþeðin sözünün geçtiði bir ekonomi yönetimi programý ile devam eder. Reyis çocuklarýmýn bu ülkede rahat yada özgür yaþamasý için akp yi diri tutacak artýk diye düþünüyorum. Yoo gömün gitsin formasyonu onun iþine yaramaz.
Fedoramca paylaþmýþ okuyun dýþ minnaklar nasýl algý kasýyor ve nasýl saldýrýyor.
Ben size biþii diyim mi arkadaþlar fýrsatýný bulurlarsa oyarlar adamý, siz siz olun birliðinizi dirliðinizi bozmayýn.
Ýþc de bizim memleketin bangasý chp de bizim milletimizin partisi[/QUOTE]
Sana hiç dalmýyorum kaþýntý olmuyor mu böyle sende.
Çoðu kaðýtta güzel dip çalýþmalarý ve Rsi pozitif uyumsuzluklarý mevcut. Yalancý bir bahar havasý güzel olur piyasa için.
Bu ademoðlu dýþ minnaklarýn adamý
Foncu Ýngiliz kraliyet ailesine ait.
Reis nabza þerbet için söyler bu laflarý..
Mematinin oðlu varsa o gelecektir.. SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri