Artan

34,10 10 18:10
12,00 9.99 18:10
6.742,50 9.99 18:10
36,58 9.98 18:10
18,32 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

477,00 -10 18:10
7,92 -10 18:10
95,40 -10 18:10
31,90 -9.99 18:10
30,48 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.610.120.553,75 18:10
15.395.772.063,75 18:10
12.839.122.521,65 18:10
11.391.294.342,66 18:10
10.987.845.810,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8033 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop L

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 2001 den yazayım, şimdi adı sanı değişti ise bilmem. Ama siz siz olun bunlara ve sahiplerine dikkat edin. Murat Demirel’in bankası, Tuncay Özilhan bankası, eski adı alternatif bank, Anadolu bank listede baş köşede, Egs bank vardı, kimin hatırlamadım. O dönemde 15 banka saldırıya geçti, tahminen 8 milyon kredi vardı, birinci derece ipotek sahibi İşbank Dudullu şubesi 300 bin kredi vardı ve hiç bir bankanın teklifini kabul etmeyerek işletmenin batmasına izin vermedi. Ülkemizde tek banka iş banaksı. Hisse senedi olarak değil tamda böyle günlerin korumacılığı için. Biz yaşadık tecrübe ettik, bilmeyenler olabilir araştırsın.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    2001 den yazayım, şimdi adı sanı değişti ise bilmem. Ama siz siz olun bunlara ve sahiplerine dikkat edin. Murat Demirel’in bankası, Tuncay Özilhan bankası, eski adı alternatif bank, Anadolu bank listede baş köşede, Egs bank vardı, kimin hatırlamadım. O dönemde 15 banka saldırıya geçti, tahminen 8 milyon kredi vardı, birinci derece ipotek sahibi İşbank Dudullu şubesi 300 bin kredi vardı ve hiç bir bankanın teklifini kabul etmeyerek işletmenin batmasına izin vermedi. Ülkemizde tek banka iş banaksı. Hisse senedi olarak değil tamda böyle günlerin korumacılığı için. Biz yaşadık tecrübe ettik, bilmeyenler olabilir araştırsın.
    Geçen bir arkadaş yazdı forumda. 'İşbankası bu camia için II.Ayasofyadır diye.' Ben şahsen önce Ekrem başkanın uçurulmasını beklesem de zamanı geldiğinde 'iş bankası kamu bankası yapılacak!' iradesine karşı koyacak bir güç de göremiyorum?
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    RTE, kazanırsa özellikle İŞC den uzak durmak lazım.

İŞC yön. kurulu üyesi MÜSLİM SARI(CHP MV VE PM ) HABER TÜRKTE:''Hesaplaşacağız,yargılayacağız'' diyordu

KÜBRA,zor engelledi...

CİNER bile FATİHİ gözden çıkardı...

İS gurubu için demoklesin kılıcı keskin..DEVLET BAHÇELİ: yapalım demişti..

Bu baskı oluşturur...Ha KK,kazanacaksa İŞC tavan gider...

Buradaki gencolar,pek dikkate almazlar ama para onların..

Şahsen banka alsam diğer 3 özeli alırdım...Siyasi otorite güçlü ise ne yapacağı belli olmaz.
     Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Geçen bir arkadaş yazdı forumda. 'İşbankası bu camia için II.Ayasofyadır diye.' Ben şahsen önce Ekrem başkanın uçurulmasını beklesem de zamanı geldiğinde 'iş bankası kamu bankası yapılacak!' iradesine karşı koyacak bir güç de göremiyorum?
    Kim dur diyecek? Meclis mi?

HUKUK MU? Emekli askerler mi?(Yönetimde yer almışlardı)

4. İsbankasi etik kurallar açısından bir numaradir. İş bankasi Türkiyedır. İş Bankası batarsa Türkiye batar. Hükümet bu bankaya saldırması çok yanlıştır.
    Memlekette faizler artacak, kkm ler yuksek faiz gördükçe mevduata kayacak yavaş yavaş dengeye kavuşacak. Piyasa kkm yüzünden tıkandı, paraanin dolaşım hızı düştü. Kkm yanında fiziki dövizler de yüksek faizle piyasaya çıkar çarklar yeniden dönmeye başlar.
     Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    2001 den yazayım, şimdi adı sanı değişti ise bilmem. Ama siz siz olun bunlara ve sahiplerine dikkat edin. Murat Demirel�in bankası, Tuncay Özilhan bankası, eski adı alternatif bank, Anadolu bank listede baş köşede, Egs bank vardı, kimin hatırlamadım. O dönemde 15 banka saldırıya geçti, tahminen 8 milyon kredi vardı, birinci derece ipotek sahibi İşbank Dudullu şubesi 300 bin kredi vardı ve hiç bir bankanın teklifini kabul etmeyerek işletmenin batmasına izin vermedi. Ülkemizde tek banka iş banaksı. Hisse senedi olarak değil tamda böyle günlerin korumacılığı için. Biz yaşadık tecrübe ettik, bilmeyenler olabilir araştırsın.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •