Bi kamyon alýp Oðlanýn yaþýný büyütüp kamyon þoförü yapmalý.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Madde3- Oylamalara tek adayla gidilmesi hâlinde, oylama referandum þeklinde yapýlýr. Aday geçerli oylarýn çoðunluðunu almasý hâlinde Cumhurbaþkaný seçilmiþ olur. Oylamada, adayýn geçerli oylarýn çoðunluðunu alamamasý hâlinde seçim yenilenir.
KK, kaybedeceði kesin gibi..Ben olsam kendimi feda ederdim ve adaylýktan çekilirdim....%50 geçilemeyince aday seçimi baþtan olacak..
KK, bu haliyle kaybederse 29 Mayýsta sokaða zor çýkar..Ýnsanlarýn sözlü tepkisine maruz kalýr.
Gerçi þu da var..KK, kazansa bile artýk mutla zafer deðil.TBMM ,cumhurda..TOPAL ÖRDEK oldu..
Bozkurt dayu.... bugün öðleden SONRA yazmadý.... bugün baya çalkaladý...form sakinleri faydalanan çýkmýþtýr umarým....zarar eden umarým yok...
Herkese iyi akþamlar....
KK seçime girmemli..
becerebilirse referandum ile yükün tamamýný erdoðan'a ve O'nu seçen halka yýkar..
istediniz,buyur.. doðalgaz bedava ama yok..
araba 5 milyon buyur var..
kiralar 25.000..
et 1.000.--
yok yok,,
Türkiye'de havalarýn geç ýsýnmasýyla birlikte kene vakalarý da gecikti. Ancak uzmanlar Çorum, Sivas, Amasya, Tunceli, Bingöl, Çankýrý, Giresun, Artvin, Kastamonu, Kars illerine uyarýda bulunarak, kene vakalarýnýn mutlaka patlama yapacaðýný dile getiriyor.....
Þu keneye çare bulamadýlar arkadaþ.....
Yer Ýmleri