Ümit Özdað'ýn KK'yý desteklemesine sýcak bakarým ama bu kadar uzun sürmemeliydi. Çünkü HDP'nin söylemlerinde Ümit Özdað fren etkisi yapar. HDP'ye prim vermez diye düþünüyorum.
Gecikme nedeni bence HDP'den onay çýkmamýþ olabilir. O varsa biz yokuz demiþ olabilirler.
Çünkü Ümit Özdaðýn daha önce þöyle bir açýklamasý olmuþtu.
"Kýlýçdaroðlu kazanýrsa ülkede iç savaþ çýkar."
Yerel seçimlerde Güneydoðu Anadolu'da HDP büyük bir atýlým yapar. Belediye baþkanlýklarýnýn büyük bir bölümünü ele geçirir. Örgütle HDP belediyeleri arasýnda etkileþim yoðunlaþýr. Bunlara Kýlýçdaroðlu dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoðun yaþadýðý yerlerde karýþýklýklar çýkar. O zaman bu belediyeler birleþir ve çýkan karýþýklýða karþý uluslararasý destek ve PKK desteði isterler ve Türkiye iç savaþý çýkar.
Þimdi cumhur KK seçilirse bu meclis iþler mi. Bunu tam çözemedim. Kredi kartý olayý oylarýn rengini deðiþtirecek. Limitler kapalý kimse taksitli kredi veya avans alamýyor.
% 0-1 oyu olanlar Meclise giriyor,
% 1-2 oyu olanlar Cumhurbaþkanlýðý seçiminde sanki kilit rol oynuyorlar gibi bir hava estiriliyor.
Tuhaf bir seçim dönemi.
Gözdaðý 6 lý masadaki her liderden noterli imza istiyormuþ.
Reis ile cuma çýkýþý süpriz olmaz.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
birde þu var Ak partililer indir bindir HDP diyor ama içlerinde hudapar dan bahsetmiyor ,
hudapar kimin listesinden seçildi , hdp yi kimin listesinden .
ama koltuk için hudaparý terörist deðil diyende kendileri
sonra çýkarlar bize milliyetçilik dersi verir bunlar .
hýrsýz hýrsýz dýr , terörist teröris tir bu kadar basit
Yer Ýmleri