yer altýna çekilme zamaný...
kýþ uykusuna yatma zamaný...
demedi deme ibrahim...
yer altýna çekilme zamaný...
kýþ uykusuna yatma zamaný...
demedi deme ibrahim...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bakalým Mehmet Þimþek hamlesi bu hafta gelecek mi
Bugün bir KAP açýklamasý gözüme takýldý. Bankalar kredi faizlerindeki sýnýrlamayý deðiþik yoldan aþmýþ olabilir.
>>>>>>>>>>>
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1153162
Bankamýz Yönetim Kurulu'nun 23 Mayýs 2023 tarihli toplantýsýnda;
• Ýþtirakimiz Deniz Faktoring A.Þ.'nin Yönetim Kurulu'nca sermayesinin 137.600.000.-TL'den 2.490.000.000.-TL'ye çýkartýlmasý çerçevesinde artýrýlan sermayenin 230.402,51.-TL'lik kýsmýnýn Gayrimenkul Satýþ Kazancý Fonundan, 352.169.597,49.-TL'lik kýsmýnýn Olaðanüstü Yedek Akçeler Hesabýndan karþýlanmasý ve sermayenin nakit olarak artýrýlacak olan 2.000.000.000.-TL'sýnýn tamamýna Bankamýz tarafýndan iþtirak edilmesine ve sermaye taahhüt borcumuzun; BDDK ve diðer resmi kurumlardan alýnacak izinler dahil sermaye artýþ süreci tamamlanana kadar Deniz Faktoring A.Þ.'nin diðer alacaklý geçici hesaplarýnda izlenmek üzere sermaye avansý olarak þirkete 31 Mayýs 2023 tarihine kadar ödenmesine karar verilmiþtir.
• Ýþtirakimiz Deniz Finansal Kiralama A.Þ.'nin Yönetim Kurulu'nca sermayesinin 317.000.000.-TL'den 3.450.000.000.-TL'ye çýkartýlmasý çerçevesinde, artýrýlan sermayenin 1.133.000.000.-TL'lik kýsmý þirket bilançosunda mevcut Olaðanüstü Yedek Akçeler Hesabýndan karþýlanmasý ve sermayenin nakit olarak artýrýlacak olan 2.000.000.000.-TL'sýnýn tamamýna Bankamýz tarafýndan iþtirak edilmesine ve sermaye taahhüt borcumuzun; BDDK ve diðer resmi kurumlardan alýnacak izinler dahil sermaye artýþ süreci tamamlanana kadar Deniz Finansal Kiralama A.Þ.'nin diðer alacaklý geçici hesaplarýnda izlenmek üzere sermaye avansý olarak þirkete 31 Mayýs 2023 tarihine kadar ödenmesine,
• Sermaye avansý olarak ödenen bedellerin süreçler tamamlandýðýnda sermaye taahhüt borcumuza mahsup edilmesine
karar verilmiþtir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Sohbet odalarýndan aklýmda kalan
- Hacimsiz yükseltip hacimli veriyorlarmýþ.
Grafiklerde hacimlere de dikkat etmek lazým. Bu arada halka açýklýðý az veya lotlarýn banka teminatýnda olan ufak hisselerde de muhtemelen direkt tavan yapýp baþkasýnýn almasýna izin vermiyorlar gibi, 3-4 tavan sonra birikme olunca veriyorlar belki.
Diðer þeyi yazarken unuttum.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
doðru yerden takip ediyorsun iyi analiz olmuþ ..bazý arkadaþlar para basar olur biter kývamýnda düþünüyorlar fakat amaçlanan para bitiyor gazýyla hedeflenen talep enflasyonunu düþürme çabasý boþa çýkar .para basmak olayý çözmez tabii
burda beni ilgilendiren tarafý Moody's Analytics baþ ekonomisti Mark Zandi, ABD hükümeti temerrüde düþerse ve kriz hýzla çözülmezse, "küresel ekonominin zarar görmeyen hiçbir noktasý kalmaz" diyor.
3000 lerden toplarýz borsayý bu durumda
https://sputniknews.com.tr/20230525/...071540820.html
Son düzenleme : bahriyeli; 25-05-2023 saat: 07:59.
Yer Ýmleri