Meksa nın takasında mal yok..Büyük ihtimalle yatırım fonlarından gelecektir..
Meksa nın takasında mal yok..Büyük ihtimalle yatırım fonlarından gelecektir..
Genelde iyi gelecek bilanço bir tur baskı yer mal dağıtılır yoluna biraz rötarlı bakar. Ben riskimi maksimum aldım, açılışta gap li yukarı yapmazsa son koyabilecegim ilaveyi yaparım.Moralim bozuk ve bozulmaya bir süre daha devam edecek hissindeyim bu nedenle daha az yazmaya karar verdim umarım matematik bizi yaniltmaz, gündem de sakinleşir ve ppk sonrasi güzel bir bilanço rallisi yaşarız.
Günaydın arkadaşlar bakalım bugün nasıl olacak
Bu şirkette bizim bilmediğimiz bişey olabilir mi bu kadar baskı nedir yahu
Doas da geçen bilançodan iki gün önce -5 yapmıştı 260 liralara çekilmişti, bilancoya 290 sonrasına 340 lira oldu. Kiminin realizeleri kiminin şansidir. Resmi gormeden beni dokemez ismen hacimlerinin hep ekmeğini yemiştir sonuca yansimamasi imkansız. Neyse çok konusmayacaktim matriksi de sildim elimden gelen bu kadar benim lot olarak 1 lotluk yerim kalmadı![]()
meksa dan kapanışda karanlk oda da işmende 3 milyon lot sattı aynı anda karanlık oda da borusan dan eşleşme tavanından 148 bin lot mal aldı borusanın tahtacısı karanlık odada işmen verdi borusan aldı borusan bugün tavan bu kadar tesadüf olmaz
yatırım tavsiyesi değildir
Kapanışta doas, akbnk, trcell ve ccola aldı, eregl ve ismen sattı. Borusanı bilmiyorum, JP olmayabilir.
Bu işler alınan/satılan miktara ve hissenin tahtada dönen hacmine bakar. Tesadüf değil, hacimle alakalı bir durum. Elbette bu durumları kullanan manipülatörler de fırsattan istifade ediyor.
Yer İmleri