Baz aldýlar ve yarý yarýya düþtü....
96 kuruþ net.... hayýrlý olsun... SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baz aldýlar ve yarý yarýya düþtü....
96 kuruþ net.... hayýrlý olsun... SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...196707757?s=19
SM-A536E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 tl net bekledime karþýlýk (yanýldým) 1 tl geldi hayýrlý olsun tüm ortaklara hayýrlý olsun.SM-A536E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda normal kãr üzerinden dagýtým yapýlsaydý tahminlerde ufak bir sapma ile isabet ettirmiþ olacaktýk..En azýndan %6 temettü verimi olsaydý sevinirdim... Artýk seneyi bekleyeceðiz.SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ismeni gözümüzde çok büyütüyoruz ve gereksiz anlam yüklüyoruz galiba ,hem hisse performansý hem temettü verimliliði sürünüyor tam bir hayal kýrýklýðý, umarým düzelir
SM-A047F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslýnda kendi ilkelerine sadýk kalarak devam ediyorlar. %30 kãr payý daðýtýmýna devam... Hisse performansýný son 2 yýla göre baz alýrsak kaðýt yoruldu.
Asýl sýkýntý basiretsiz ekonomi yönetimi...
Faiz Nas ikilemi, Baskýlanan Dolar, ucuz krediler ile talep enflasyonu yaratmalar.....
Tüm ortaklarýmýza hayýrlý bol kazançlar diliyorum.
Yatýrým Tavsiyesi içermez. SM-G781B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yýlý pas geçiyorum diyor yerli goldman. Hayýrlýsý olsun. Sepet mühim.
Þirket geçen yýl 20 milyar TL serbest nakit akýþý üretmiþ. Piyasa deðeri ise 50 milyar. Bu enflasyon muhasebesi garabeti olmasa hisse 50 ye giderdi. Maalesef bizim borsamýz net kar üzerinden yapar fiyatlamayý. Bu enflasyon muhasebesine kurban giden 5 milyar tl reelde kasada duruyor. Peki ama bu nolacak? Nasýl muhasebeyleþti? Bunu bedelsiz verme ihtimali var mý?
ELE-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri