-
Her bilanço sonrası kardan temettü verse keşke.
-
Bu kar müthiş..İşlem hacmi çıldırdı.. Eskiden kademelerde 5 bin lot alım satım yapmak için akla karayı seçerdik şimdi milyon lotlar havada uçuşuyor. Tahta çok güzel duruyor. Daha önce yazdığım gibi olağanüstü birşey olmaz ise yıl sonu 10-12 milyar kar ile kapatabiliriz.. Bu muthiş kardan dolayı İş Yatırım çalışanlarını kutluyorum..Aldıkları para helal olsun..Hep dediğim gibi İSMEN ,Türkiye nin GOLDMAN SACHS ıdır.. nokta..
-
-
Bende hisse basi 8 tl olarak tahmin ediyordum bu bilanco sonrasi 9 10 civari gelebilir diye dusunuyorum hayirlisi bekleyip gorecegiz

Originally Posted by
balina
Bu kar müthiş..İşlem hacmi çıldırdı.. Eskiden kademelerde 5 bin lot alım satım yapmak için akla karayı seçerdik şimdi milyon lotlar havada uçuşuyor. Tahta çok güzel duruyor. Daha önce yazdığım gibi olağanüstü birşey olmaz ise yıl sonu 10-12 milyar kar ile kapatabiliriz.. Bu muthiş kardan dolayı İş Yatırım çalışanlarını kutluyorum..Aldıkları para helal olsun..Hep dediğim gibi İSMEN ,Türkiye nin GOLDMAN SACHS ıdır.. nokta..
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bir Allahın kulu da kar şu diye yazmamış ben yazayım :
4386 milyon 6 aylık! 2942 milyon 2.çeyrek
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben bile şaşırdım ,galiba ABD merkez bankasını soydular,ilk hedef soluksuz 50 sonra yıl sonu beklentisiyle bir elli daha yazar kanaatimce
-
Deniz Yatırım 1,495M TL 2. çeyrek karı bekliyordu
-
Bu karışık geçen 6ayda bu karı yaptı ise yıllık 10 milyari rahat geçer.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri