Mevzu açýða satýþ yasaðý olsa hisse için müspet, lakin kredili iþlemin yasaðý hisse için gayri müspet olur.
Çünkü Aða olmayan parayla kredi kullanarak hisseyi yukarý çeker. Buda bizim KY için güzel olurdu.
Mevzu açýða satýþ yasaðý olsa hisse için müspet, lakin kredili iþlemin yasaðý hisse için gayri müspet olur.
Çünkü Aða olmayan parayla kredi kullanarak hisseyi yukarý çeker. Buda bizim KY için güzel olurdu.
Düþüþlerde standart 9 günlük ortalama ben onu 10 yaptým ama adamlarda robot var ismen gibi sýð tahtalarda pasif alýþ, satýþ girdimi terste býrakýyor. Kademeye pasif 5000 lot alýþ veya satýþ koyuyorsun, hop bir üst/alt kademeye basýyor. Onun için sýð tahtalarda epey zamandýr alýþta da satýþta da aktiften basýyorum.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
1 aydýr alýnan mallarýn toplamý tek filde..adam buralar iyi fiyat diye gelirse..bunun tahta da alýþlar 100 lota düþer..demedi demeyin
al sat tavsiyesi deðildir.
Maalesef ne kastettiniz anlamadim.SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 20 günde Ak Yatýrým ve Deniz 22 milyon mal çektiler. ve almaya devam ediyorlar..Global in aldýðý 3 milyon lot da Deutsche ye gitmiþ. Bunun karþýlýðýnda satan tosuncuklar yatýrým fonlarý emeklilik fonlarý 12 milyon ve citi den 3.8 olmak üzere 15 milyon lot mal satýlmýþ. Artýk gelecek blok mal fazla kalmamýþ anlaþýlan. Bu arada Ýnfoda aldýðý 3.5 milyon malýda sattý. Takas gittikçe ilginçleþiyor..Mllar 2 tane büyük filde toplanýyor gibi..Anlýcanýz tahtayý kuruttular..Bundan sonra burasý þenlik olur.. Bu arada hisseye VBTS getiren kurum bu kadar 100 lere bulan FK larý býrakýp ÝSMEN e bu tedbiri uygulamasý haksýzlýk ancak daha önce yazmýþtým..hafta içinde 2 kez devre keserse direk kural koymuþlar vbts ye alýyorlar..
16 Aðustos Çarþamba 10:56
MKK VERÝLERÝNE GÖRE PAY SENEDÝ BAKÝYELÝ YATIRIMCI SAYISI SON 15 GÜNDE 540 BÝN KÝÞÝ ARTARAK 5,64 MÝLYON ÝLE REKOR SEVÝYEYE ULAÞTI
Devasa enflasyonist ortam, Mevduat faizleri komik bir seviyede, Gayrimenkullerin fiyatlarý maþallah diyelim ki kredi çekip alabilecek alabilecek var mý ki. Bu ortamda paraný koruyabilmek için bir kaç seçenek kalýyor önceliðin borsa olduðu da aþikar. Onun için en azýndan yýlbaþýna kadar ÝÞMEN nerdeyse rakipsiz.
Yer Ýmleri