-
Babamdaki AKbank'ları da İşCTR'ye çevirdik bakalım hayırlı olur umarım..
Bana göre risk, hükümet ve banka regülasyonları bir de hükümet ve ATATÜRK'ün İş Bankası hisseleri...
ALLAH korusun diyelim.
-

Originally Posted by
fedoramca
Babamdaki AKbank'ları da İşCTR'ye çevirdik bakalım hayırlı olur umarım..
Bana göre risk, hükümet ve banka regülasyonları bir de hükümet ve ATATÜRK'ün İş Bankası hisseleri...
ALLAH korusun diyelim.
Sen ereğlide bile isteye ne riskler almış adamsın, bu risk vız gelir tırıs gider sana
-

Originally Posted by
müzikal
Sen ereğlide bile isteye ne riskler almış adamsın, bu risk vız gelir tırıs gider sana

Haklısın... Ama iki riske birden maruz kalmak tek riske maruz kalmaktan daha riskli
Ama aldık, korkmuyoruz!
-

Originally Posted by
fedoramca
Haklısın... Ama iki riske birden maruz kalmak tek riske maruz kalmaktan daha riskli

Ama aldık, korkmuyoruz!
O zaman ben yandım desene, 23 tane riskim var
-
Trendyol ve Polat Enerjideki ortaklıklar, gelmesi beklenen rekor bilançolar ve Cuma gecesi gelen 147 iştirak şirketinin holdingleşerek yeni bir dev holdingin ortaya çıkacak olması, doğacak sinerjilerden büyük beklentiler bence senenin en büyük hikayesini cumhuriyetimizin bizlere emaneti olan iş grubunda ve karlarıyla her gün rekor tazeleyen iş yatırım menkul değerler ailesinde hissedar olarak karşılamak gurur verici! ekranı kapattım, maviliklere tebessümle bakıyorum. tüm ortaklara hayırlı olsun diyorum.
-

Originally Posted by
müzikal
O zaman ben yandım desene, 23 tane riskim var

ALLAH korusun... Hem sen yanmazsın akıllı adamsın
Kaldı ki, öyle bir hamle tüm borsayı da etkiler, bu ekonomi yönetimi ile kolay kolay cesaret edemezler diye düşünüyorum ayrıca bu hamle, o durumlar içinde alınmış bir önlem olabilir.
Neyse, siyasete girmeyelim, sıkıntı yok.
-
Yok öyle tavana kitleyip beklemek işctr,böyle hacimli devam..
-
Millet maviliklere tebessümle bakmaya başladığına göre ben ufak ufak uzamaya başlıyım.
Ytd
Kalın sağlıcakla.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri