-

Originally Posted by
isoleyte
Gevşeme olmadan yukarı gideceğini düşünüyorum ben. Dökeceğini döktü zaten bugünkü yükselişte sanki.
Kapanışta tebin verdiği mallar da fon çıkışı. Oldukça da istekliydi. Daha ne kadar vereceğine bağlı yarınki hareket.
Akın ttrak da benzer bir emri vardı, kapanışta tavana kadar aldılar. Ama orada tavandan satan çok arzulu değildi. Bakalım bu iki tahta nasıl hareket edecek yarın.
Ufak bir kaçamak yapacağım, yarın ve pazartesi yokum. Artık piyasa size emanet. Gittiğime pişman etmeyin beni
-
İyi tatiller sn. Müzikal

Originally Posted by
müzikal
Kapanışta tebin verdiği mallar da fon çıkışı. Oldukça da istekliydi. Daha ne kadar vereceğine bağlı yarınki hareket.
Akın ttrak da benzer bir emri vardı, kapanışta tavana kadar aldılar. Ama orada tavandan satan çok arzulu değildi. Bakalım bu iki tahta nasıl hareket edecek yarın.
Ufak bir kaçamak yapacağım, yarın ve pazartesi yokum. Artık piyasa size emanet. Gittiğime pişman etmeyin beni

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
YSFKRM
Benim bir yanim acı çekiyor ama fedoramca nın yanında bizim ki acı değil ancak eregl den uzun vadede umudumu yitirmedim ttrak ismen acımızı unutturuyor selamlar tüm ortaklara
Syg.
SM-A217F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En büyük acımız böyle olsun.
-
Haklısın fedoramca
bugünler de geçer milyar dolarlık karlar gelir o vakit çekilen acı yerini yüzlerde tatlı tebessümlere bırakır. Not : Bir gözün eski manitalarında ( ismen ve sise)
Syg.

Originally Posted by
fedoramca
En büyük acımız böyle olsun.

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-

Originally Posted by
YSFKRM
Çok teşekkür ederim
-
https://gorsel.isbank.com.tr/video/I...io_Webcast.mp4
pazartesi günü yapılan telekonferans önemli bilgiler mevcut.
-

Originally Posted by
YSFKRM
Haklısın fedoramca

bugünler de geçer milyar dolarlık karlar gelir o vakit çekilen acı yerini yüzlerde tatlı tebessümlere bırakır. Not : Bir gözün eski manitalarında ( ismen ve sise)
Syg.
SM-A217F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydınlar, takipteyim onları, param olsada alsam
Güzel bir gün diliyorum herkese...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri