Sabah -5 bas,milletin ilgisini topla hacimle ordan 500k lot gönder. Bu ölü halý ile akþama kadar satamazdi o kadar lotu,bunlar þeytan olmuþ
Sabah -5 bas,milletin ilgisini topla hacimle ordan 500k lot gönder. Bu ölü halý ile akþama kadar satamazdi o kadar lotu,bunlar þeytan olmuþ
2018 de 400bin tl lik ISMEN alan birisi þuan 170 milyon TL e sahip ve temettüleri hesaba katmadým bile. kaça katladýðýný hesap bile edemiyorum. Þunu merak ediyorum
Biliyorsunuz bu kadar katlamasýnýn bir sebebi de piyasa deðerinin düþük olmasýydý. Þuan mesela 50 milyar TL olan ISMEN aný bu oranda katlasa 25 trilyon lara ulaþacak. Çok ama çok zor bir durum.
Ben ISMEN'in artýk yön deðiþtireceðini düþünüyorum, biz hala hacimlere bakýyoruzda bu sanki ISMEN'e hakaret gibi.
Goldman gibi, ne bileyim MERIL gibi bir þirket olma yoluna gidecek bence.
yapýlan iþlemlerin % 80 / 90 gibi fiktif iþlem kafadaki 3 / 4 aracý kurum bugün alýyorsa yarýn satýyor görünüp adres deðiþtiriyor her aracý kurumlarda hesaplarý vardýr yatýrýmcýlarýn çoðunluðu anlýk veya günlük düþünüyor her yatýrýmcý kendine bir vade biçer o güne kadar dokunmayacaðým der eðer teknik grafik bakýyorsa elindeki malýn % 10 gibi yukarý satýþ yazar giderse geri geldiðinde yerine koyar gelmezse elinde olan 3 / 5 hisselerden geri gelmiþ birinden alýr o yukarý gidince satar önceden sattýðýn geri gelir tekrar alýr elindeki hisselerin dýþýna çýkmayýnca kazanmak kolay çünki takip ettiðin bildiðin hisse .
yatýrým tavsiyesi deðildir
Güzel çalkaladýlar. Ýlerde ben de çok zengin olunca arada bir böyle çalkalarým. Heyecan iyidir.
Sabahki yorumum.Bir günde kalýbýný koy tahtayý tut be.Sanki günlerce düþmemiþ gibi bugünde en önde gidiyorsun...DEMEKKÝ PARA HERSEYÝ BOZUYOR.CPH1931 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri