Bence siz herkes icin bir avatar tasarlatin yapay zekaya![]()
Bence siz herkes icin bir avatar tasarlatin yapay zekaya![]()
Benim yeðenim de Blackpink gurubunu çok seviyor..
Paylasayim en sevdiði þarkýsýný.. Güzel gider bu ortama
Sevgiler herkese..![]()
Ölmeden önce Japonya'yi görmeyi çok istiyorum. Hem insanlarý ilgimi çekiyor.. Hem kültürleri.. Hem de doðasý..
Insallah![]()
Uzun zamandýr hayalede durduðum bir tane karýþýmý yapýyorum...
Küçük Küçük doðranmýþ patlýcanlar
Kocaman kocaman doðranmýþ soðanlar. (Kimisi sadece ikiye bölünmüþ)
Bütün halde sarýmsak diþleri
Pul biber karabiber falan
Bunlarýn hepsini kýsýk ateþte tavada döndüre döndüre piþiriyorum. Þimdiden kokusu çok güzel olmaya baþladý. O kocaman kocaman soðanlar hafiften daðýlmaya baþladý. Bu yemeðe ne ismini versem acaba.
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Onlarýn kültürleri bizimkinden çok çok çok çok çok çok çok farklý. Ben her þeyi son samuray filminde gibi zannediyordum.
YouTube'da Japonya hakkýnda bazý videolar izledim ve hiçbiri güzel deðildi. Yani izlediðim videolar sosyal yapý hakkýndaydý. Duasýna bir diyeceðim yok ve insanlarýn çalýþkanlýðýna da.
Orada yaþayan Türklerin vloglarý var YouTube'da. Onlar da öyle Aman aman þeyler söylemiyorlar.
Bizim jenerasyona Barýþ Manço sevdirdi japonya'yý. Biz hep Barýþ Manço'nun anlattýðý gibi zannediyoruz orayý.
Vallahi çok güzel oldu. Ben "Selim Bayýldý" diye düþünüyordum ismini. Ama yerim seni de olabilir aslýnda.
bu akþam nefis yemek tarifleri sitesine koyarým bu tarifi [emoji14]
Bugünlerde soðana acayip dadandým. Olabilecek her þekilde piþirmeyi denemek istiyorum. Patlýcana zaten özel ilgim var bildim bileli.
Keþke bir lokanta gibi bir yerim olsa, sadece sebze yemekleri yapsam orada ya da yaptýrsam. Sebzelerle ne kadar güzel þeyler piþirebileceðini göstersem insanlara.
Yer Ýmleri