Ben küçükken, yani ortaokul donemlerindeyken iki adýmda bir çay bahçeleri vardi. Yaz aksamlari insanlar aileleriyle çay bahçelerine giderlerdi. Ýlk orda baþladým bele takilan cantaciklara özenmeye. Garsonlar o çantayý bellerine takarlar, sipariþ kagitlarini, bozuk paralarý falan o cantada taþýrlardý. 3 sene önce falan aldým o çantadan. Bazen arkadaþlarla buluþacaðým zaman belime takýyorum. O çantayý belime takýnca Muazzez Ersoy Nostalji Albümündeki sarkilar çalmaya basliyo zihnimin arka planýnda...
Bana yakýnlarda bir yerde bir çay bahçesi var. Belki de var olan son çay bahçesi. Kitabýmý falan alip buraya geldim. Müþteri cok yok diye 10'da kapatýp gitmisler. Ama yine de güzel [emoji846]
Ha unutmadan... Trabzon'daki çay bahçelerinden birine Küçük Ýbo gelmisti. Helvani yerim insallah senin diye yeni albüm çýkarmýþtý.
Yýldýzlar guzel...ama çay bahçeleri de öyle ...
FX kendisiyle uðraþýlan süre belirli bir zaman aralýðý deðilse, akþam cay yudumlarken ikide bir telefona bakmayý gerektiriyorsa... zulüm!!!
Bi arkadaþým var, bayaaaaaa yeni piyasada. Þimdiden, eþi kizmasin diye tuvalete gidip, klozette otururken grafiklere bakýyormuþ. Ruyalarina giriyormuþ.
Velhasýl kelam...FX iþ olmali, baslangic ve bitiþ saati olmalý bence. Yani oyle bir strateji var hayalimde [emoji16].
Ve akþamlarý çay bahçeleri olmalý... Küçük Ibo'ya razýyým...yeter ki olsunlar
Selamlar olsun efendim
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri