Ýyi geceler![]()
Ýyi geceler![]()
Gunaydin herkese..
Zaman ne çabuk geciyor..
Hiç pozisyonum yok..
Anladým ki ellerini görmeden boþa kürek çekiyoruz..
Bist viop harici iþlem yapmicam artýk..![]()
Ben haftasonu Allahim ne olur hava süper olsun diye dua ederken birileri bombalar dursun diye dua ediyor..
Kendimi çok etkilemek istemiyorum.. Cunku dunyanin her yerinde iskence, zulüm var hangi birine uzuleyim.. Üzüldüðümde sadece üzülmüþ oluyorum ve bir kelebek etkisi olarak yayýlýyor heryere kasvet..
Ama dediðim gibi dünya ve insanlýk yokluþa gidiyor.. Bunun farkýna varmak yerine neyin kavgasýný ediyoruz.. ?
Aptallýk..
Ateþ düþtüðü yeri yakar sözü çok doðru.. Herkes bu hayatta acýdan da mutluluktan da payýný alacak..
Herkese sýra gelecek.. Mutlulukta etrafýnda çok insan olacak.. Acý da ise yanliz baþýna vereceksin o savaþý..
Yine de Hayat güzel.. Var olmak guzel![]()
Sevgiler ve bol kazançlar hepinize![]()
Viop Ekim vade de short maliyetlerinin kabaca 8600 e geldiðini tahmin ediyorum.. Þu an aynen yukarýdaki gibi maliyete getirip getirip aþaðý veriyorlar.. Aslýnda shortlari yediriyorlar.. Tersini longta yapmýþlardý.. Yukarý alýp alýp geri getiriyorlardý..
Ben tüm olanlarýn savaþla ilgisi olduðunu düþünmüyorum..
Yaptýðý hareket normal..
Bunu yazýyorum ama bir anda short maliyet üstüne atýp long tarafa da geçebilir..
Ne yapacaðý hiç belli olmuyor.. Bu sebeple mayýnlý bölgede iþlem yasagim var....
Yer Ýmleri