Arkadaþlar Altýns1 diye birþey varmýþ.. Neden bana söylemiyorsunuz?
Yeni keþfettim.. Hisse gibi.. Bunda da lot sayýcam.. Ama önce bir izlemem lazým iþleme girmek için nedir ne deðildir..
Arkadaþlar Altýns1 diye birþey varmýþ.. Neden bana söylemiyorsunuz?
Yeni keþfettim.. Hisse gibi.. Bunda da lot sayýcam.. Ama önce bir izlemem lazým iþleme girmek için nedir ne deðildir..
Garantiyi 58 yapýcam inþallah
Þu an 66.. Ama bir söylentiler dolaþýyor.. Gri listeydi Halk bank davasýydý.. Ýzliyorum iþlemsiz..
Yazarým yine..![]()
Ýyi ki denk gelmediniz
Yine geçen sene beni yenen Kýrgýz'a yenildim.
Ben arkadaþýmýn ýsýnmasýna yardým ediyodum.
Fýþþþþþþþþt (Bergamut mu koydun bunun içine? Çok güzel tadý var)
Güle güle yanýma geldi bana sarýldý falan. "Noldu? Niye gülüyosun? dedim...Ama ayný dili konuþmadýðýmýz için anlamadým söylediklerini. Sonra bana fikstürü gösterdi (kura sonucu, kim kimle maç yapacaðýnýn belli olduðu çizelge). Ben bakmamýþtým bile, dümdüz gidecem kafasýndaydým, hiç merak bile etmemiþtim. Meðer ilk maçýmýz birlikteymiþ.
Fýþþþþttt
"Bu sene kemiklerini kýracam" dedim. Analamadýðý için güzel birþey diyorum zannetti ve güldü.
5-1 yenildim. Allahtan atmalý tutmalý olmadý. Yerde puan verdim.
Fýþþþþtttt
Onun da kurasý güzel deðilmiþ, erken final gibi bir þey oldu. Koreliye yenildi (2004 Atina Olimpiyat Þampiyonu).
Neyse Kýrgýz 3 'üncü oldu. Ben Kýrgýz 'dan 1 puan aldým diye bilgisayar beni Dünya 8 'incisi olarak sýralamýþ.
Normalde Koreli ve Kýrgýzlý herkesi dümdüz ettiði için, bilgisayar onlarý hep son sýralara koymuþ.
Fýþþþtttt
Yunanistan 'da rezil olduk zaten. Federasyonun saçmalýklarý, Yunanistan'daki organizasyonun belirsizliði, Atina sokaklarýnýn kirliliði....ýyyyy
Eðer gelemeseydim, bota binip Türkiye'ye iltica edecektim. Yunanistan'dan Türkiye'ye iltica eden biri olarak da haberlere çýkardým herhalde. Düzensiz Göçmen Selim
Saolunuz yine de
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Selim bey yazýnýzý okurken çok güldüm..
Siz mizah yazarý filan olsanýz.. Hani dergilerde yazarlar ya.. Çizim olmaz sadece yazý olur.. O tarz..
Deneyimleriniz çok güzel.. Hayatý güzel yaþýyorsunuzVe eðlenceli..
Ýnþallah seneye Kýrgýzý da Koreliyi de Rusu da önünüze kim gelirse devirirsiniz aþaðý![]()
Bu arada siz arada çay içip konuyu anlatýrken aklýma þöyle bir görüntü geliyor
https://www.instagram.com/reel/C3P--...02djQ4Yg%3D%3D
Güreþ çok zor.. Bizde yeðenimle merak saldýk.. Haftasonlarý mutlaka güreþiyoruz ama kollarýmýz kýzarýyor morarýyor.. Yeniþemiyoruz.. Birde güreþtikçe doyamýyoruz tuhaf birþey..
Öyle ki artýk baþka þeylerden zaman kýsýp güreþmeye aktarýyoruz
Mesela 1 saat paten kayýyorduk yarým saate indirdik..
Deli bir durum![]()
Aynen... çok zevkli ve yorucu
Ben çocuðum falan olursa güreþ yapmasýný istemem ama [emoji16]
Sprint yapsin.... Çok özeniyorum koþuculara. Hem çok saðlýklý oluyorlar, hem fizikleri çok orantýlý oluyor, hem de yüzleri gözleri morarmýyor... Insan gibi spor yapýyorlar
Yüzme de olur aslýnda... Ama benim gönlüm sprint'den yana
Ya ben çay içerek büyüdüm. Ve öðrenciyken de ev arkadaþlarýmýn hepsi çayý seven tiplerdi. Geceleri 12'de falan mutfakta tost yapýp, çay yapýp, saat 4.00'e kadar 5'e kadar konuþuyorduk. Çayýn çok güzel olmasýna da gerek yok....offf, tost mu yapsam
Kýrgýz'ý, rus'u, koreliyi yenmeye gelince... Kendi kategorimde kiloyu dolduramýyorum. Yani en hafif bendim bizim bizim kategoride. Aðustos'a kadar falan kilo almaya çalýþacaðým. 2 kilo falan daha kas yapmam lazým. Ama zor... Kýrgýzi yenmeliyim. Koreli çok tecrübeli.
Hatta ben farkýnda olmadan Koreli ile antrenman yaptým. Yani öyle çok ünlü biri olduðunu bilmiyordum bile. Ikide bir birileri bizi durdurup Koreli ile resim çektirdiler. Ben de kendi kendime Allah Allah diyorum [emoji846]. Yanýnda iki üç tane kameraman falan var, durmadan koreliyi videoya çekiyorlar falan. Gün sonunda otele dönünce Google'da arattým herifin adýný. Mert Kore'ye güreþte ilk altýn madalyayý getiren biriymiþ. Kore olimpiyatlarda ilk madalyayý getiren kiþi olduðu için bayaðý efsaneleþtirmiþler Kore'de. Neyse... Böyle de bir komik duruma düþmüþlüðüm var [emoji16]
Ben þimdi kedilere ciðer piþiriyorum, ve çok heyecanlýlar, etrafta koþuþturup duruyorlar. Ve sanýrým hazýr. Onlarýn yemeðini verdikten sonra kendime de bir þeyler hazýrlayacaðým.
Saygýlar efendim [emoji6]
ANE-LX1 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri