Benim bir kankam var çok tatlý.. Bal bal..
Foruma üye.. Aradý bugün beni telden dedi ki bak þurda biri var ayný sen gibi kafasýndakiler.. Mutlaka oku faydasý olacak.. Heycanlý heycanlý
Burdan onu kokulu kokulu öpüyorum![]()
Benim bir kankam var çok tatlý.. Bal bal..
Foruma üye.. Aradý bugün beni telden dedi ki bak þurda biri var ayný sen gibi kafasýndakiler.. Mutlaka oku faydasý olacak.. Heycanlý heycanlý
Burdan onu kokulu kokulu öpüyorum![]()
Gününüz güzel geçsin..
Birþeyi takmayýn kafanýza.. Hayat güzel..
Aðaçtaki en tatlý þeftali olabilirsin ama bazý insanlar þeftali sevmez.*
Ýnsanýn baþýna herkes tarafýndan sevilme isteði çok dert açmýþtýr. Ek bilgi olarak burda dursun. 128 yýl sonra belki birisi okur da iþine yarar.
*Bunun yazýlma sebebinin gerçek kiþi ve kurumlarla ilgisi yoktur, kimseye ithaf edilmemiþ ortaya genel geçer bir söz olarak yazýlmýþtýr. Arz ederim.
Ben sevilmekten çok sevmek istiyorum.. Sevilmek bonusu oluyor
Önüme gelen herþeyi seviyorum zaten.. Canlý cansýz
Allah iþte![]()
Sevmek mi daha güzeldir sevilmek mi demiþler bilge kiþiye. Sevmek demiþ; çünkü Garan'ýn 58'e düþeceðinden hiçbir zaman emin olamazsýn.
Bence insanlar geliþim aþamalarýndalar.. Farklý seviyelerde.. Sevemeyenler ya da karþýlýk bekleyenlerde bu ara seviyelerde bir yerdeler..
Bazen sevemediðim insanlar oluyor.. Bu aslýnda benim zaafiyetim.. Eksikliðim.. Çokça etki tepki olayý.. Bendeki negatif bir düþüncenin karþý yansýmasý..
Ben bu insandan neden hoþlanmadým diye kendime sorunca.. Kendimde bir yanlýþlýk hissediyorum genelde..
Derin mevzular
Þimdi Sn Yörük gelir ve bizi daha derinlere götürebilir
Sevgiler![]()
Allah affetsin...
Endeks Mart vadeyi 10120 den longladým...
10200 den çýkýcam.. Short maliyetleri..
Ýnþallah tabi
Çýkamazsam pazartesiye ortalama yapar çýkarým..
Þu an 10130 larda..
Yer Ýmleri