Motorine 12 Temmuz Çarþamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 7 kuruþluk zam bekleniyor.
https://youtu.be/6NkdG4DbHQk
daddýnýz bi kere dadýnca durulmuyo mu?
gaymaklý baklava gibi
pompa pompa!!
Sullivan:
- Biden Türkiye'ye F16'larýn transferi konusunda Kongre ile danýþmalarda bulunarak ilerlemeyi planlýyor
- Türkiye'nin AB'ye adaylýðý Ýsveç'in NATO üyeliði ile baðlantýlý deðil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cari açýk 7,9 milyar dolar açýk verdi
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasý Mayýs ayýnda Türkiye'nin aylýk 7 milyar 933 milyon dalar açýk verirken yýllýk açýk 60 milyar dolara yükseldi.
11 Temmuz 2023 Salý
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
*TCMB: Cari iþlemler hesabý Mayýs'ta 7,93 milyar dolar açýk verdi(Beklenti -6,8mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bahçeli: Emeklilerimize verilen yüzde 25’lik maaþ artýþý gördüðümüz kadarýyla makul ve yeterli bulunmamýþtýr. Açýk ve samimi teklifimiz, memur maaþlarýna ilavesi planlanan 8 bin 77 liralýk seyyanen artýþýn kök ücrete ve aynýsýyla emekli maaþlarýna yansýtýlmasý beklentimizdir.
Yer Ýmleri