Naci olayý hala kafamda muammadýr.Ne diye getirdin 5 ay sonra ne diye alýverdin.
O ikili gayet güzel çeki düzen veriyordu ekonomiye Yüzde 19 gösterge faiz falan da öyle çok yüksek ekonomiyi bitiren bir faiz deðildi.Býraksalardý baþta o 2 liyi herhalde bugünden daha iyi olurduk.
Benim tahminim gösterge 25 lerde enflasyon 18-22 lerde dolar 12 13 lerde olurdu.
[emoji625]Ümit Özdað'dan yeni iddia:
Erdoðan BOTAÞ'ý, Türk Hava Yollarý'ný, Devlet Demiryollarý'ný satmaya hazýrlanmaktadýr.
Hazine Mehmet þimþek,
maliye bakaný Lütfü elvan ve cevdet yýlmaz beraber diyorlar.
tek sorun ekonomi anlamýnda tek yetki istenmesimiþ.
Bu islamcý kesimden bir insanla yýllar önce yaþadýðým bir sohbet aklýma geldi.Almanyada nasýl kadýn kýz falan fiþten yaptýpýný anlatýyordu.Dedim zina islamiyette büyük haramlardandýr.Üstelik evlisin katmerli yani.Güldü.Yabancý malý bize helal dedi.Dedim kaynak göster falan.Anlattý anlattý biþiler de.Dedim katmerli günah içindesin.Hatta dinden de çýkýyorsun.Hem yapýyorsun hemde hayýr helal diyorsun dikkat et falan.Þu anda CHP li yada sol düþünceli insanlarý malý mülkü içinde ayný kafadalar.Hatta dolar al sat borsa manipülasyonu falan hepsi o düþüncenin ürünü.Bizden olmayandan çalmak helaldir.Gücü elimizde bulunuduruyoruz neden yapmayalým.Peygamberden falan hadislerle falan da kendilerince bi sistem kurmuþlar yani.
Yer Ýmleri