Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Gözlemlerim ne yazýk ki Gargara için foruma gelen yazan çok insan var.Müthiþ yalnýz aðýr iþsiz bi baltaya sap olamamýþ yada olduðu baltadan memnun deðil low level bir hayat içerinde çektikleri acýlarý burada saða sola salça olarak ego patlamasý ile gidermeye çalýþan ruh hastasý bir zümre mevcut ne yazýkki.Birden çok nick ile de takýldýkdan þüpheleniyorum.
Hibrit ekonomik model nasýl birþey ola ki.Bir beyin fýrtýnasý yapýlsa.Saçma bile olsa düþüncelerinizi paylaþýn bence.
Devlet ve özel.Devletin bankasý faizi dolar kuru .Özelin faizi dolar kuru uygulamalarý diye bir ayýrýma mý gideceðizDevletin baþýnda büyük ekonomist RTE.Özelin baþýnda junior Mehmet Þ. mi acaba.?
sn Rosense daytrade yapýyorum ama zorunluluk deðil ..herkesin kendi trade tarzýný geliþtirmesi gerektiðini savunanlardaným .. trade etme ve yatýrým yapma .. ikiside gereksinim benim için .. geçmiþte trade etmeye çalýþarak büyük kazançlar kaçýrdým .... ama trade etmede içgüdüsel olarak arzu ettiðim birþey .. dolayýsý ile .geliþtirdiðim metod gereði. iki duyguyuda baskýlamak için .. yatýrým ve daytrade ikisinide yapýyorum .. geçtiðimiz 1 - 1,5 ayda oluþturduðum ana bir portfoyum var (sahol petkm - garan skbnk) orada en yakýn vadem yýl sonu tanýmlý bir stopu u-30 endeks deðeri üzerinden mevcut .. daytrade içinde gün içi arada iþlem yapmaktayým genelde düþük peryot grafiklerle .. sevgiler ..kolay gelsin![]()
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Big big abinin gelip dikþýn dikþýn lönk ilen baðým kalmamýþtýr yazýsýný gördüðüm an sepetimi boþaltýrým.
31 artý 31 baya bi lönklediydi çünkü
Tüm gözler Bigshort abinin buraya gelmesinde die düþünüyorum.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri