Murat cým yanýlýyor.
Reis halkýn verdiði mesajý aldý.
ekonomi aynen devam diyebilirdi sonuçlara göre ama hem piyasadaki hem de halktaki sorunu gördü yeni bir yola girdi.
Bu murat gibi cinyýs ekonomistlerin anlayamadýðý þu sokaktaki ekonomiyi reis hepsinden iyi ölçüp biçiyor anketiyle araþtýrmasýyla þunla bunla.
Bunlar kitaba bakýp esnaf para doðrarken esnaf darda muhabeti yapýyor.
Ya da hayvancýlýk öldü diyorlar.
Sektörü net biliyorum misal hayvancýlýk þu an tarihinde görmediði parayý görüyor.
Neredeyse normal ekonomi kadar paralel ekonomi oluþmuþ . Artýk ne kadar kayýtdýþý ise... Yol gecen hanýna donmis ülke ayrýca Suriye'nin kuzeyinde senyoraj geliri oluþmaya baþlamýþ vs. vs. Týrlarla uçaklarla para, altýn sevkiyatý olan bir yerde resmi verilerle analiz yapmak ne kadar doðru bilemedim. Sokaðýn nabzý daha onemliRedmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsalarda, grafikte görülen formasyonlarýn (yönü fark etmez) çalýþmasý için sadece görünüyor olmasý yetmez..
Momentum, hacim, para giriþi/çýkýþý vb. gibi kriterlerin de formasyonu desteklemesi gerekir..
Bunlarýn dýþýnda en önemli faktör ise piyasanýn iþtahýdýr denilmiþ adam haklý deðil mi hocam...
Yer Ýmleri