CDS 500 ün altýna indi
Moody's tarafýndan açýklanan takvime göre ilk deðerlendirme tarihi 16 Haziran
MÞ etkisi burda da kendini gösterebilir
keramet adamdaymýþ meðer
[QUOTE=bahriyeli;6442530]CDS 500 ün altýna indi
Moody's tarafýndan açýklanan takvime göre ilk deðerlendirme tarihi 16 Haziran
MÞ etkisi burda da kendini gösterebilir
keramet adamdaymýþ meðer[/QUOTE
CDS borsadaki alýmý körükleyen en büyük sebep gibi görünüyor. 500 lerin alti yabancý için de gösterge olabilir bakalým bugün de roket davam edecek mi yoksa takýlacak mi?
#KCHOL Credit Suisse, Koç Holding için hedef fiyatýný 94,5 TL'den 117,3 TL'ye yükseltti.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ýþ Yatýrým dünya borsalarýndan baðýmsýz Borsa Ýstanbul'da iyimser havanýn devam etmesini bekliyoruz demiþ.. Endeks için kýsa vadeli ilk hedef 5.500 seviyesinin geçilmesi, atýlacak somut adýmlarla bundan sonraki hedefin de 5.660 zirvesinin geçilmesi olur demiþler.
Açýlýþ nasýl?
grafik altta her turlu tanimli alcalan kanal olsiligini iceriyor . t1 t2 ler gecildi artik o seviyeler endeks geri gelirse destek calisacak... t3 t4 ler var sýrada... epik wave 3 basladi tahminim (fastest and biggest move lower degree olayindan ötürü yukari son sert yukari hareketin wave 3 un itkisel baslangýcý oldugunu tahmin. ediyorum ) ... etiket olayina pek girmek istemiyorum.. kolay gele.. bugun trade dusunuyorum bakalim kismet.
![]()
JPMorgan, TCMB Haziran toplantýsýnda %8,50 seviyesinde olan politika faizini %25'e yükseltmesinin olasý olduðuna iþaret etti.
-BloombergHT
Yer Ýmleri