Saðcý solcu derken herkes mehmet þimþeðe destek verdi, merkez bankasý da güzel oldu. Ama þahapýn be iþi var. Bu hamle Þahapý çok sevdikleri için deðil. Kafalar karýþýk olsun istiyorlar.
Saðcý solcu derken herkes mehmet þimþeðe destek verdi, merkez bankasý da güzel oldu. Ama þahapýn be iþi var. Bu hamle Þahapý çok sevdikleri için deðil. Kafalar karýþýk olsun istiyorlar.
almayýn abi gitti mi?
emin misiniz...
çalýlýklarýn dibinde olmasýn...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Her denileni yapan, sýr küpü adamý tabii ki ödüllendirecekler. Milyar milyar dolarlar sende bende deðil nerede bunlar?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seat yüzde 10 zam yapmýþ
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimþek mcquin filminde 1.olan yarýþmacýya kupasý verilip konfeti atýlmayýnca, 1.olan yarýþmacý mikrofonu eline alýp baðýrýyordu, nerde konfetilerrrr kaçýka kaçýka diye
Hadi beyler fýþkýrttýralým, ohhhh miss miss![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Ons altýnda bugünden salý günü hatta çarþamba ya kadar korkutma amaçlý geri çekilme bekliyorum......
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yýlanoðlu lönk ons þort devam ke
Bisttede vob flat spot 100 de yüz malda devam ke
Þort için aceleye gerek yok.
Su veren itfaiyecinin hortumunu![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri