Bir sonraki dönem için yarýþacak atlar,
Oyakc
Dohol
Ttkom
Bir sonraki dönem için yarýþacak atlar,
Oyakc
Dohol
Ttkom
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ABD/NATO -RUSYA savaþý hiçbir zaman olasý deðil veya çok çok çok düþük olasýlýk diyelim .bilirler ki o savaþýn kaz***** olmaz .
ancak vekalet savaþlarý yaparlar hem de iyi yaparlar ,ara ara gerginliði bilinçli artýrýrlar ki bu gerginlikten kimin ,kimlerin nasýl faydalandýðýný takip etmek lazým .
borsa için esas tehlike yarýn birgün tayyip/þimþek savaþý
Son düzenleme : bahriyeli; 16-06-2023 saat: 20:27.
VÝOP30 da TEB ve BofA biraz long kapamýþ, Ýs ve Tacirler Yatýrým da biraz short kapamýþ, YapýKredi Yatýrým da short arttýrmýþ,
Artýk genel diðer long ile short kýsým eþit olmuþ, böylesini hatýrlamýyorum, hep diðer short, diðer longdan 3/4 katý fazla olurdu, hatta 100 bin kontratý aþtýðý olurdu, 22 Haziran TCMB toplantýsýný düþünürsek bu durum short için avantaj bence!
(Not: bu diger kýsým bu takas da görülmüyor)
![]()
X100 için konuþursam yorumum þu olur : ortada býraktý.
Eðer 5510 üstü kapatsaydý düþüþ bitti diyecektim. 5430 altý kapatsaydý düzeltme devam ediyor diyecektim. Þimdi pazartesiyi bekleyip ona göre karar vereceðiz. Hangi tarafa daha yatkýn derseniz son 5 günün 4'ü negatif kapattý derim.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Esas iþ gün içi dönüyor, pozisyonlar gel gel için olabilir.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Herif akþam seansýndada devam ediyor satýþa, enteresan
Makasý 30 puana kadar çekti. Uzun zamandýr ilk defa teorik fiyatýn altýnda iskontolu iþ yapýyor
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri