Spot güçlü deðil. Dipten zayýf bir tepki verdi bence ..
Spot güçlü deðil. Dipten zayýf bir tepki verdi bence ..
Fýrat Kozok
@FiratKozok
·
10d
Kýdemli bir Türk yetkili, piyasalarda fiyatlanan dev faiz artýþý tahminlerinin bugünkü kararla gerçekleþmeyebileceði konusunda uyardý.
@business
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Pala spotta mal toplayamýyor bence, aþaðý bassa bu sefer de eldekinden olacak. Çok sýkýþtý grafikler. Bakalým bakalým napacak.
Þöyle aþaya saðlam bir iðne bar atsa ordan fýþkýrtma yabsa aslýnda fena olmaz. Hem günün dibinden lönklerdik konu komþu tüm mahalleli, fýrsat vermiyor zalým gram gevþemiyor
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
KAMU BANKALARI PPK KARARI ÖNCESÝ DÖVÝZ ALIMI YAPIYOR
Kaynak: Bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bir þeyi kýrk kere dersen olur derler borsada iþlemiyor ama bu. Ben 40 kere bu borsa çýkar dedim çýkmadý, kimileri 40 kere düþecek dedi düþmedi de. Borsanýn 7-8 bin bandýna oturmasýný beklerdim, þaþkýnlýkla izliyorum hala. Ama daha da düþerse þaþýrmam. Öyle garip bi durum![]()
Yer Ýmleri