faizin oranýnýn etkileri konusunda herkes fikir yürütüyor pozisyonuna göre
finans aleminde hangi durumda borsanýn nasýl etkileneceðine dair iþin erbaplarý bile farklý yorumluyorlar
faizin oranýnýn etkileri konusunda herkes fikir yürütüyor pozisyonuna göre
finans aleminde hangi durumda borsanýn nasýl etkileneceðine dair iþin erbaplarý bile farklý yorumluyorlar
Bu gun jeton hakkim olsa yesile basardim, gram altinlarim elde kilit bekliyom artik.
Ortodoks ekonomi mi Heterodoks ekonomi mi? Bugün Türkiye için önemli ve tarihi bir gün. Birazdan TCMB'nin faiz kararýyla Türkiye'nin ekonomisinin yönü belli olacak.
ne demek istemiþ sizce ?
Patron, iþçi, Memur Milletin ümüðünü sýkacaðým sýkamýyorum..
Döviz olmasý gereken seviyeyi görmediðine göre Bugün çok yüksek bir faiz artýþý gelmeyecek kademeli olarak arttýracaðýz.
Ekonomistimiz seçime kadar idare et demiþ ..
Faizlerin ne kadar artacaðý tabiki çok önemli fakat kuru sert aþaðý çekmek isteyeceklerini asla düþünmüyorum.
Eylül ve ekim aylarýnda daha ciddi kararlar gelmesi muhtemel.
Dolayýsýyla bu yaz piyasalarýn canlý olmasý naçizane görüþümdür.
son 5 dk![]()
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Öyle ya da böyle pozisyonda giren kaderine razý olacak. Sonucu göreyim pozisyona gireyime pek fýrsat vermez ekranlar donacak bence zaten.
Yer Ýmleri