23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bence RTE nin ekonomi teorisini TERSTEN test ediyoruz artýk.Kimse farkýnda deðil.Þimdi faiz artarken RTE yine allem kullem edip enflasyonu harlayacak ve sonra bakýn size demiþtim enflasyon tam düþüþ trendine girmiþken bu faiz artýþý ile yeniden yükseliþe girdi.Ben yine haklý çýktým diyecek.Sonra görevden af!! Yeniden indir þu faizleri yaaaaaa.Dýþ güçler.The end.
At fava bekle.
mehmet þimþek
- Fiyat istikrarýna odaklanan ve finansal istikrarý gözeten kurala dayalý para politikasý,
- Kamu kesimi mali dengesinde istikrarlý bir yapýyý ve sürdürülebilir bütçe finansmanýný hedefleyen kurala dayalý öngörülebilir maliye politikasý,
- Piyasa ekonomisi, serbest kambiyo rejimi, dýþa açýk ekonomi ilkelerine dayalý politika çerçevesi Türkiye’ye çok ciddi miktarda sermaye akýmý saðlayacaktýr.
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
bankalarda daha hýzlý normalleþme fiyatlýyordu piyasa... onun yerine faiz artýþýný düþük tutup kuru salmayý tercih ettiler... o da ihracatçýlara yarýyor kýsa vadede daha ziyade....
M.Þ.'nin tweetleri de yine ayný þekilde anlýyorum ben.... artýk borç parayla kuru basamýyoruz, gidip para dilendiðimiz araplar bile bu kurla gelmiyor.. salýyoruz artýk nerde bulursa bulsun dengesini gibi gibi...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Dövizi kamu alýyor olabilir deniyor.
Yabancýlar için faizden kaybýný peþin yüksek kurdan giriþ ile kapamak istiyor olabilirler ancak güven az.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Badem spor la top oynayacaksanýz düz topçu olan sabah akþam burada masal anlatýr , adamlar dolar da , gramda,borsada para daðýtýyor yine yaranamýyor![]()
Bence bugün bankalarý almazlar, satýp diðer aldýlar gibi.
Yarýn TBB görüþme sonrasý beklenir bence.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri