secbul altýna fuþeng roket dediydi...Altýn az kaldý altýna kaçýracak.
secbul altýna fuþeng roket dediydi...Altýn az kaldý altýna kaçýracak.
Müzmin bir secbul fanýyýz. Yerim, içerim, saplarým. Ey yatýrýmcý nâdâný terk etmeden yaraný arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayýn lütfen. Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.
bugün cok az izledim seansi. tradelik ve yatirimlik pozisyonlarda duruyor (pozlarin uzerine ilave + uzun tatil maliyeti olusacak ) ..u endeksler kabaca usdtry kadar yukselebilmis degisen bisey yok ozetle..
bence portfoylerde ve endekslerde usdtry ve diger. ___/try ler uzeri getiri olmalýki epkselikten bahsedilebilsin. . kismet.
sp500 minor wave b or wave 2 bolgesinde ilerliyor patterne gore bir sure boyle devam etme olasiligi yuksek tahminim ....herkese hayirli mutlu bayramlar dilerim...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Palacim akþam seansýnda 6600.25-6626.00 gösterdin ...
Þimdi 6616.00
Anlaþmamýz bu deðildi![]()
Hayat hoþ gerisi boþ
TL olarak yükseliþ görünse de $ bazlý yükseliþ yok. o yüzden bayram öncesi TL bazlý düþer diye düþünen ky varsa ve malý teslim ettiyse zor geri alýr bayramdan sonra.
Þortum dolayýsýyla þort yazýyorum ,longken de long yazýyordum ..kayýp veya kazanç tek gerçek ..real time online yazýyorum .
Hayat hoþ gerisi boþ
Hesaplamam doðru ise Dünya elektrik üretimi kabaca 250 milyar dolar
Petrol üretimi ise 2,500 milyar dolar.
Ne kadar hýzlý elektrik üretimi ve tüketimi artsa da kýsa vadede petrol yerini tutmasý zor gibi. Öte yandan petrolde artýk yüksek ivmeli fiyat artýþlarý zor gibi. Her yükseliþ alternatif yenilenebilir kaynaklarýný fizible hale getiriyor gibi.
![]()
Son düzenleme : ariston; 26-06-2023 saat: 20:32.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri