a1cap gediðe uyma durduk yere onun bilonçosu iyi deðil.Senin bilançon iyi .Artýk ayrýl ondan gardaþ.
a1cap gediðe uyma durduk yere onun bilonçosu iyi deðil.Senin bilançon iyi .Artýk ayrýl ondan gardaþ.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
gedik gidiyor inveo gidiyor tera uçuyor ama biz hala gerideyiz derdin nedir hoþaf bilanço iyi gelmekten baþka yolunda kalmadý.Tek baþýna nereye kadar bizede ekmek vereceksin eþek gibi
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
teþekkürler bezdirdin bezdirdin sonunda kar yazdým...Kalanlara bol kazançlar
Nakit kraldýr.
Rta' nýn bilançosuyla A1 cap. in yaklaþýk 800 mn.luk kârý belli oldu.A1 in kârý hem rta ve hemde güleri ilgilendiriyor ve etkiliyor.Birbirine baðlý Bu 3 hissenin borsa performanslarý nasýl þekillenecek.Buna spek.leri karar verecek, bizde izleyeceðiz.Her zaman taktikler deðiþik olsada öðrenmek açýsýndan izlemeye deðer.
A1 eðer bu gün de tavan kapatýrsan sana söylediðim tüm laflarý geri alýyorum ve özür diliyorum hakkýný yemiþim
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Tera yol gösterdi a1 uygulamaya koyuldu.
Gittiði yoldan gitme kararý aldý serbest fonlar bunu gösteriyor.
Tera gibi giderse hesabýmý a1 e taþýyacaðým![]()
elbet bu oyunlar bitecek .
Nakit kraldýr.
içlerinde en iyi bilanço sende ve deðeri en düþük sensin son dökmeleride yaptýn artýk yukarý ok gibi fýrlamak için endeksi bekleme boþuna tahtacý lot kaybediyorsun vermezler sana burdan o mallarý hadi caným
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri