Geçen sene yaklaþýk maliyeti 20 li seviyelerde olan 80 bin civari adet olan kagidim vardý. Yaklaþýk 13 kat artmýþ [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene yaklaþýk maliyeti 20 li seviyelerde olan 80 bin civari adet olan kagidim vardý. Yaklaþýk 13 kat artmýþ [emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artýk dýþ dünyayla barýþýk vizyonu geniþ þirketler bulma zamaný.
biontech pandemiden önce zarar eden bir þirketti. sonrasý malum.
ille saðlýk olmasý da þart deðil. misal 5 yýl içinde nasýl bir furya oluþabilir? tüm dünya neye ulaþmak için yarýþabilir?
birkaç tane ihtimal var gibi. bakacaðýz.
audentes Fortuna iuvat
Peki ,mukayyet(çift Y )olurum
https://www.hisse.net/topluluk/showt...75#post6480775
Hayat hoþ gerisi boþ
Adamýn 400000 takipçisi var...
Önceden X hisssesini 1 tl den alýyor...Bu esnada hisse az da olsa yükseliyor..mesela 1.10 oldu.
Bu madrabazlar sonra birden ''harika bir hisse buldum'' diye ,takipçilerine gün sonunda, ilan ediyor...
10.000 takipçi alsa hisse direk 2 tavan çekiyor...O da aldýðý tonlarca malý %30 karla satýyor.
Bu çakallarýn çoðu bu yüzden zengin oldu.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Petkm; etilen nafta makasý 108 Usd olmuþ geçtiðimiz hafta.
1. çeyrek 275 Usd, 2. çeyrek 283 Usd ortalamasý varmýþ bu verinin.
Ocakta 21 gören hisse þu anda 16.42 kapattý.
Zirveye belki de en uzak Xu30 kaðýdý. ( Ereðli deprem zýplamasýný saymazsak)
Durgunluk hikayesi kordsa - aksa- petkm gibi kaðýtlarý ciddi etkiliyor maalesef.
Normal zaman için üçüde ucuz kaldý ama Ereðli tecrübesi beklemenin de sýnýrý yok dedirtiyor.
Yer Ýmleri