Yatýrýmcýnýn üç kuruþuna gözünü diken patron ve aveneleri elbet hesap günü hesaba çekileceksiniz defter deðeri 25 tl olan hisseyi 13 tlde gezdiyorsunuz yatýrýmcýyý böyle koruyorsunuz el vicdan diyorum. Attýðýnýz kaplarýn bile isteye kalem oyunlarý ile oynadýðýnýzý biliyorum ama gel gör ülkedeki adi bir kurum olan spk sizi denetlemiyor.
Patron bugün saðlam alým yapmýþ. Zaten baþka alýcý da yok hissede. O da olmasa bugün herhalde tabana kadar verebilirlerdi. Alýcý yok satýcý iþtahlý.
M2101K6G cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yazdýklarým küçük bir yatýrýmcýnýn görüþ ve düþünceleri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Firma olarak on numara yalniz hisse ye yansimasi sifir.
Patronunda hisse ile ilgilendigi yok. Salmis cagira, mevla kayira.
Eylul ayinda muhtemel faiz indirimi ile insallah kafayi kaldirir. Yoksa kulli zarar.
Konukoðlu ailesinin þerefini gösteriyor hisse bana göre halka arz ediyor sanýrým hisseyi 1 yýl sonra tekrardan þimdi bunlarmý hayýrsever iþ adamý güldürmeyin beni bu hisse kara listeme girdi 3 aydýr.
29.07.2024 günü KAP'ta yayýmlanan deðerleme raporlarýnda belirtilen KDV'siz deðerlere göre, eldeki gayrimenkullerin toplam deðeri 16.533.582.000 ₺.
Bunlarýn dýþýnda baþkaca bir varlýk veya borcun olmadýðýný varsayarsak, 659.000.000 olan sermayeye göre hisse baþý defter deðeri 25,08₺ oluyor.
Üç aylýk bilançoda da yaklaþýk böyleydi.
Görünen o ki 6 aylýk bilanço, beklendiði gibi kötü gelecek.
Kendi adýma kötünün fiyatlandýðý bu dönemde genel olarak GYO sektörüne, özelde ise borçsuz yapýsý nedeniyle ASGYO'ya orta uzun vadede yatýrým yapmanýn kazançlý olacaðýný düþünüyorum.
Umarým yanýltmaz.
Cümleten bol kazançlar.
Yazdýklarým küçük bir yatýrýmcýnýn görüþ ve düþünceleri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Bir seneyi geçti, tabiki bu hissedede atý alan üsküdarý geçti.Gözlemlediðim 6 ay önce yatýrým yapan birinin elinde zarardan baþka birþey geçmedi sahibi alým yaptýðýný açýklýyor lakin yinede düþmeye devam ediyor bazý yatýrýmcý arkadaþlarla görüþtüm fake alým yapýyorlar diyor gerçek alým yapsalar tahta kalkar yürür diyolar amaçlarý belli diyor. Neyse herkesin meþrepine göre dünya.
Yer Ýmleri