Originally Posted by
Ayasofya 2005
Abi gerekirse üç beþ gün izliyorum ilk baþta hareketini hacmi izliyorum hayalî alýp satýyorum sonra icraat. Benimkiler sýð ve az lot alýp satmaya müsait. Büyük kaðýtlarda ki kademe beni yorar. Günlük 5 bin lot alýp satabiliyorum bu hisselerde.
kendini test etmek için , 15 dakikalýk gecikmeli veri satýn alýp , hayali al - sat yaparak , 15 dakika sonrasýnda pozisyonun ne olmuþ bakmak için , antrenman da yapýlýr... yalnýz bunu yaparken , aracý kurumun sitesinden ilgili hisse senedini yazýp da anlýk fiyat abakýp kopya çekmeyecen... insan önce kendine dürüst olmalý...
ne demek yerliye 5 tl olan su , turist gördün mü 15 tle ye yapýþtýr... iþte biz hep bukurnazlýklardan kaybettik... elonoðlu musklar ( elon musk v.b. ) dünyayý deðiþtirir biz halen kurnaz kapalýçarþý esnafý modunda, düdükleme peþinde...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri